فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از کشف و ضبط ۱۳۹ کیلوگرم تریاک و انهدام سه باند قاچاق مواد مخدر در این استان خبر داد.
عصرجهان- سردار غلام عباس غلامزاده گفت: طی ۷۲ ساعت گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان گچساران با همکاری پاسگاه انتظامی تنگ سرخ بویراحمد در پنج عملیات جداگانه در جادههای ارتباطی استان سه باند قاچاق مواد مخدر را متلاشی کردند.
وی مقصد این قاچاقچیان را استانهای مرکزی کشور اعلام کرد و افزود: با گشت زنیهای محسوس و نامحسوس و تعامل واحدهای انتظامی کهگیلویه و بویراحمد ۱۳۹ کیلوگرم تریاک از این سه باند کشف و ضبط شد.
غلامزاده اظهار داشت: در این رابطه هشت قاچاقچی دستگیر و تحویل مراجع قضایی کهگیلویه و بویراحمد شدند و هفت دستگاه خودرو نیز توقیف و به پارکینگ انتقال یافت.
وی یادآور شد: طی۱۰ روز اخیر با اجرای دو مرحله طرح پاکسازی نقاط آلوده شهری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد به منظور برخورد جدی با توزیع کنندگان مواد مخدر، جمع آوری معتادان شناخته شده و پاکسازی پاتوقهای آنان ۷۰ نفر دستگیر و حدود چهار کیلوگرم انواع مواد مخدر و ۹۶۲ عدد قرص غیرمجاز کشف و ضبط شد