به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
5541
تاریخ انتشار: 1394/04/06 22:17
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
جعفر گوهرگانی در شورای سلامت استان گفت: میزان استفاده از سموم در محصولات زراعی شامل سبزی جات، میوه ها و صیفی جات به ویژه هندوانه در استان چشمگیر بوده اما در محصولات باغی کاربرد چندانی ندارد.

عصرجهان: رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد میزان استفاده از سموم در کشت صیفی جات در این استان را بی رویه دانست.

جعفر گوهرگانی در شورای سلامت استان گفت: میزان استفاده از سموم در محصولات زراعی شامل سبزی جات، میوه ها و صیفی جات به ویژه هندوانه در استان چشمگیر بوده اما در محصولات باغی کاربرد چندانی ندارد.

وی بیان کرد: کشاورزان و باغداران استان ما به نسبت سایر استان‌ها از سموم کمتری در کشاورزی و باغداری استفاده می‌کنند.

گوهرگانی گفت: برخی هندوانه‌کاران غیربومی در استان برای اینکه محصول خود را بیشتر کنند مصرف بی‌رویه سموم دارند.

وی عنوان کرد: در سردرختی‌ها به‌ویژه در محصولات استراتژیکی مانند سیب و پرتقال و همچنین نارنگی مصرف زیاد سم وجود ندارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نبود آزمایشگاه را یکی از موانع بررسی میزان سموم در محصولات کشاورزی دانست و اظهار داشت: آزمایش های مربوط به کنترل کیفیت مواد غذایی و بررسی میزان سموم به کار رفته در انواع محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به دلیل نبود آزمایشگاه جامع به سایر نقاط کشور ارسال می شود.

گوهرگانی ایجاد این آزمایشگاه در استان را ضروری دانست و گفت: اعتبار مورد نیاز برای ایجاد و راه اندازی آزمایشگاه جامع کنترل کیفیت مواد غذایی بین ۱۰ تا ۱۲ میلیارد ریال است.

وی همچنین تولید محصولات ارگانیک را در اولویت برنامه های این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است.


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*