هنر مسئول به اين است كه با تعامل و تلفیق امکانات حداکثر بهره را در جهت رفع تنگنا های مردم بکار بندد.

به گزارش پریسا طاهری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، امروز سه شنبه جلسه شورای اداري شهرستان مسجدسليمان به ریاست مهندس علیرضا گوروئی فرماندار و با حضور امام جمعه محترم، اعضای شورای اداری و اصحاب رسانه برگزار شد.
در ابتدای اين جلسه فرماندار با اشاره به بزرگداشت اقامه اولين نماز جمعه به امامت آیت الله طالقانی اظهار داشتند: از جمله آثار و بركات اقامه نماز جمعه از اوايل انقلاب تاكنون وحدت بخشی، گاه سازی و اطلاع رساني به مردم بوده است. و حضور گسترده مردم در نماز جمعه پيام محکمی به دشمنان اسلام است كه مردم وحدت و همدلی خود را حفظ كرده اند و نماز جمعه وحدت بخش موجب اقتدار هر چه بيشتر نظام جمهوري اسلامي است.
ايشان ضمن تشكر از اعضای ستاد اقامه نماز و همه سازمان ها و ارگان هايی كه براي برگزاری نماز جمعه در سطح شهرستان مشاركت دارند. به نقش سازنده، مثبت و حضور دلگرم كننده حاج اقا اميني اشاره نمودند و افزودند: الحق والانصاف حاج اقا اميني با درايت و شجاعت كم نظير خود يار و ياور همه مسئولان و مديران در سطح شهرستان بوده و به عنوان روحاني فرهيخته، سخنور و شاخص استان و كشور در وحدت بخشي شهرستان مسجدسليمان نقش به سزائی دارند. ما مجددا از ایشان قدردانی می نمائیم.
رئیس شورای سلامت مسجد سلیمان با اشاره به آمار خودکشی ها اذعان داشتند که باید برای ارتقای سلامت روانی در جامعه شهری طرح لبخند ونشاط در شهر اجرا گردد و افزایش سرانه فضای سبز در مبلمان شهری مورد توجه قرار گیرد.
رئیس شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان ادامه دادند:طرح سوادآموزي طرح مهم و اساسی است كه دولت در جهت ريشه كني بي سوادي اتخاذ كرده است. اجرای درست این طرح آثار اجتماعي و اقتصادي پرخير و بركتي در پي دارد. و مدیران وظایف خود را به نحو احسن در اجرای طرح به انجام رسانند. علیرضا گوروئی مدیران حاضر در جلسه را مورد خطاب قرار دادند که حمايت از آموزش و پرورش را باید در سرلوحه كار خودتان قرار دهید. چرا که آموزش و پرورش در شكل گيري شخصيت و تربيت فرزندان و مديران آينده کشور نقش بی نظیری دارد.
ايشان عنوان نمودند مدیر دولت تدبیر و امید باید متعهد و متخصص باشد و مدیر باید بداند مردم انقلاب كردند و به پاي انقلاب شهيد دادند كه مسئولین در مسير حل مشكلاتشان گام هاي موثري بردارند.هنر مسئول به اين است كه با تعامل و تلفیق امکانات حداکثر بهره را در جهت رفع تنگنا های مردم بکار بندد.
علیرضا گوروئی فرماندار مسجدسلیمان در پایان از ادارات و ارگان ها با توجه به در پیش بودن هفته دولت خواستند کارمندان نمونه، پروژه های قابل بهره برداری و قابل افتتاح دستگاه خود را به فرمانداری معرفی نمایند. و فعاليت هاي خود را با هماهنگی فرمانداری در نمايشگاهي كه در هفته دولت برگزار مي شود، منعكس نمايند.


