به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
6072
تاریخ انتشار: 1394/05/21 23:36
عصر روز چهار شنبه از سوی اداره ورزش و جوانان ایذه از زهرا سلحشور و فاطمه کیان زادگان دو ووشوکار ایذه ای که موفق شدند در مسابقات ووشو جوانان آسیا در چین به مدال نقره و برنز رسید استقبال ویژه ای شد.

عصر روز چهار شنبه از سوی اداره ورزش و جوانان ایذه از زهرا سلحشور و فاطمه کیان زادگان دو ووشوکار ایذه ای که موفق شدند در مسابقات ووشو جوانان آسیا در چین به مدال نقره و برنز رسید استقبال ویژه ای شد.
در این مراسم که راس ساعت 18 از پارک صخره ای به سمت تالار سیمرغ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ایذه برگزار شد متاسفانه بازهم شاهد بی مهری مسئولین ارشدو ادارات ایذه نسبت به استقبال از این دو بانوی قهرمان بودیم تا جائیکه فقط حسین کیانی معاون فرماندار، هوشنگ حاتمی سرپرست اداره ورزش و جوانان،  قاسم احمدی مدیر آموزش و پرورش،  رضا صیدالی ریئس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و ایمان داوودی عضو شورای شهر ایذه حضور داشتند و خبری از دیگر مسئولین ارشد و مدیران ادارات شهرستان ایذه خبری نبود.


((گذری به آنچه در جشن استقبال از دو ووشو کار مدال آور ایذه ای اتفاق افتاد خواهیم داشت))
* بیش از هزار نفر از این مراسم از مقابل پارک صخره ای تا تالار سیمرغ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محل برگزاری مراسم با اجرای موسیقی محلی،  زهرا سلحشور و فاطمه کیان زادگان را همراهی کردند.
* قرائت قرآن و پخش سرود ملی
* اجرای موسیقی محلی
* سپس هوشنگ حاتمی سرپرست اداره ورزش و جوانان ایذه دقایق کوتاهی را به سخنرانی پرداخت.
حاتمی سخنان خود را با خیر مقدم به حضور اندک مسئولین و تبریک به دو ووشو کار مدال آور ایذه ای آغاز کرد.
وی افزود : با توجه به عدم بودجه لازم و کمبودات امکانات واقعا دست خانواده های این قهرمانان را به گرمی می فشارم و واقعا اگر این حمایت خانواده های ورزشکاران نبود راه به جای نمی بردند .
قهرمان سابق دو و میدانی آسیا در ادامه ووشو بانوان را قطب ایران دانست و اظهار داشت: مطمئنا اگر در این رشته سرمایه گذاری شود قطعا قهرمانان زیادی کشف خواهد شد.
فرد اول ورزش در ایذه در خطاب به کیانی معاون فرماندار ایذه تصریح کرد: اگر بستر لازم برای ورزش ایذه مهیا شود ورزشکاران مستعد ایذه حرف های زیادی برای گفتن خواهند داشت.
هوشنگ حاتمی سرپرست اداره ورزش و جوانان ایذه در پایان خاطرنشان کرد: برای هر اعزام تیمی به مسابقات استانی بالغ بر 600 هزار تومان هزینه در بر خواهد داشت در حالیکه در دیگر ادارات وسایل نقلیه هایشان به خاطر عدم استفاده خاک میخورند علیرغم اینکه ما حاضریم هزینه سوخت و ماموریت راننده را تقبل کنیم که شاید 150 هزار تومان شود و می توانیم مابقی را در جاهای دیگر هزینه کنیم  .
* بعد از اتمام صحبت های هوشنگ حاتمی سرپرست اداره ورزش و جوانان ایذه از سوی رحیم آورچه خبرنگار توانمند واحد مرکز خبر شبکه استانی خوزستان و مجری این مراسم حسین کیانی معاون فرماندار ایذه جهت ایراد سخنرانی به روی سن دعوت شد.
معاون فرماندار ایذه ابتدا به سلحشور و کیانی زادگان موفقیت بزرگ اخیر در آسیا و خانواده های این دو ورزشکار و جامعه ورزش ایذه تبریک گفت و این روز را بهترین روز زندگی خود دانست و اظهار کرد: بیشتر و پیشتر در جریان مشکلات ورزش ایذه بود و خواهیم بود در این شهر شیرزنان کمی نداریم آنهای که در آوردگاه های مختلف افتخارات کسب کردند . وی افزود: جا برای کارهای زیبا زیاد است ولی باید زیرساخت های شکل بگیرد ما در حد توان های مالی شهرستان کارهای انجام دادیم و در آینده با مرتفع شدن مشکلات مالی کشور و شهرستان کارهای زیادی برای توسعه ورزش ایذه انجام خواهیم داد.
کیانی سپس از مسئولین آموزش و پرورش شهرستان ایذه خواستار حمایت از این دو قهرمان شد و خاطرنشان کرد : با توجه به اینکه اردو ها و مسابقات همزمان با امتحانات بود مساعدت های لازم را در این خصوص داشته باشند .


حسین کیانی معاون فرماندار ایذه در پایان در مورد مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: مشکلات اقتصادی وضعیت کشور و شهر را تحت تاثیر قرارداده است اما انشالله در آینده برای وضعیت مالی ورزش ایذه چه تحریم ها برداشته شود چه نشود برنامه های خوبی را خواهیم داشت کیانی سپس به تمجیداز اجراهای خوب و هنری  رحیم آورچه مجری این مراسم کرد و اظهار داشت : من کمتر به تمجید از کسی میشوم اما این چند بیت را برای اجراهای  هنری  توانمند خبرنگار ایذه تقدیم میکنم.
* بعد از سخنان معاون فرماندار، فیروز بیگلری گزارشگر فوتبال و خبرنگار به اجرای برنامه شبی سازی صدای گزارشگران کرد و خستگی این برنامه را از تن حاضرین در مراسم خارج کرد.
* قاسم احمدی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ایذه و نظری مدیر روابط عمومی هیات ووشو ایذه نیز در سخنانی کوتاه ضمن تبریک به این موفقیت اخیر ووشو کاران و همچنین مشکلات های خاص خود ابراز گلایه داشتند.


*  سید حمید جاور سرپرست هیات ووشو ایذه ، سحر مرادی مربی ارزنده و کار بلد ووشو ایذه که نقش به سزایی در موفقیت های اخیر زهرا سلحشور داشت به همراه بندانی مربی فاطمه کیانی زادگان در مصاحبه های کوتاه در مورد وضعیت ووشو و شاگردان خود به سوالات آورچه جواب دادند .
در پایان مراسم هم از سوی هوشنگ حاتمی سرپرست اداره ورزش و جوانان ایذه لوح سپاس و هدایای نقدی به زهرا سلحشور و فاطمه کیانی زادگان اهدا شد.
تهیه گزارش : فیروز بیگلری/ایذه


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*