به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
63761
تاریخ انتشار: 1395/07/15 10:18
سرلشکر محمدعلی جعفری در یاسوج؛
فرمانده سپاه در بدو ورود به استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور در گلزار شهدای یاسوج به شهدای این شهر ادای احترام کرد

عصرجهان-سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده سپاه صبح امروز در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد برای حضور در کنگره ملی ۱۸۸۰ شهید این استان با حضور در گلزار شهدای یاسوج به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
فرمانده سپاه  صبح امروز در آیین اختتامیه کنگره ملی سرداران شهید و 1880 شهید استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: شهیدان با صداقت و اخلاص و معنویت در دفاع مقدس حضور پیدا کرده و از کیان اسلام دفاع کردند.


فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: شکوه و معنویتی که در کنگره شهدا دیده می‌شود به دلیل اخلاص مردم و حضور پر شور آن‌ها در صحنه است.
وی با بیان اینکه باید نعمت اسلام و نعمت ولایت فقیه را قدردان باشیم خاطرنشان کرد: حرف ولی امر خود را اطاعت کردیم و امروزه ثمره آن را با پیشرفت‌های چشمگیر می‌بینیم.
جعفری تصریح کرد: اگر این وضعیت در کشور استمرار داشته باشد لطف خدا شامل حال ما خواهد بود و دشمنان با همه برنامه‌ریزی‌ها هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.
نخستین کنگره ملی شهدای ۱۸۸۰ شهید کهگیلویه و بویراحمد به مدت ۵ روز از ۱۱ تا ۱۵ مهرماه با حضور فرماندهان و سرداران، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم در شهر یاسوج برگزار می‌‎شود.

فارس

 



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*