به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
6667
تاریخ انتشار: 1394/06/31 19:47
یک مداح اهل بیت(ع) که در یک نزاع و درگیری مورد ضرب و شتم واقع شده بود، روز گذشته بر اثر شدت جراحات دار فانی را وداع گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، روز گذشته مورخ یکشنبه 30 شهریور 94 پیکر "سعید محمودی"مداح اهل بیت(ع) که به علت ضرب و شتم به قتل رسیده بود، در شهر کرمانشاه به خاک سپرده شد.

یک منبع آگاه در خصوص جزئیات قتل این مداح کرمانشاهی اظهار داشت: مداح "محمدرضا محمودی" معروف به "سعید محمودی" در مراسم ختم آقای سرابی (پدر شهید) درمسجد میرعبدالهی شهرباقی در روز پنج شنبه نوزدهم شهریور 94 حوالی ساعت پنج بعدازظهر به علت اسم نبردن از یکی از کسبه و آشنایان در مجلس ختم، مورد خصومت ضارب قرار می گیرد و قاتل با قفل فرمان محمودی مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد.

وی افزود: محمودی به کما می رود و به تهران منتقل می شود، پس از چندروز در تهران تسلیم مرگ شده و جسد وی به کرمانشاه منتقل می شود. روز یک شنبه 30 شهریور مراسم خاکسپاری و ختم سعید محمودی در مسجد امام حسین(ع) کرمانشاه برگزار شده و ضارب هنوز فراری است.

در ادامه سرهنگ مرزبانی، رئیس پلیس آگاهی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با رد این مطلب که مداح "سعید محمودی" با قفل فرمان به قتل رسیده است، گفت: شاهدان از هل دادن مقتول توسط ضارب خبر داده اند و هنوز عمد یا غیرعمد بودن این قتل توسط مأموران نیروی انتظامی به اثبات نرسیده است.

منبع/ باشگاه خبرنگاران


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*