به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
7274
تاریخ انتشار: 1394/08/09 22:52
فرماندار ماهشهر:
مسئولیت آماده‌سازی مکان اسکان زائرین اربعین حسینی در شلمچه برعهده شهرداری ماهشهر بود.

به گزارش جلال کاووسی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، دکترمنصور قمر اظهار کرد: شهرستان بندر ماهشهر یکی از شهرستان‌های معین برای خدمات‌دهی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در مرز شلمچه است و زمینی به مساحت ۱۵هزار مترمربع جهت اسکان زائران را به نام "قمر بنی هاشم (ع)" تحویل گرفته است.

وی با بیان اینکه تاکنون سه بار با ستاد اربعین حسینی (ع) جلسه برگزار و وظایف دستگاه‌های مرتبط به آنها ابلاغ شده است، افزود: مسئولیت آماده‌سازی این مکان در شلمچه برعهده شهرداری است و این بزرگترین وظیفه‌ای بوده که به خوبی از سوی شهرداری صورت گرفته است.

فرماندار شهرستان بندر ماهشهر اضافه کرد: کار مهم دیگر نصب چهل چشمه حمام و سرویس‌های بهداشتی است که توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در حال انجام است و نصب چادر اسکان و امکانات خواب و مواکب تغذیه و برق، آب، تبلیغات نیز توسط هلال احمر، هیئت‌های مذهبی وادارات برق، آبفا  وشهرداری های بندر امام خمینی (ره) و چمران انجام خواهد گرفت.

قمر فرماندار ماهشهر یادآور شد: مدیرکل امور انتظامی و مرزی استانداری از طرف استاندار خوزستان ماموریت بررسی روند پیشرفت فرمانداران معین در مرز شلمچه جهت استقبال از زائرین اباعبدالله الحسین (ع) را داشت و از روند پیشرفت ستاد اربعین شهرستان ماهشهر در شلمچه بسیار راضی بود.


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*