به دنبال استعفای ارسطو جهانداری مدیرعامل جدید باشگاه استقلال اهواز منصوب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، به دنبال استعفای ارسطو جهانداری از مدیریت باشگاه استقلال اهواز، محمد ملکی رئیس هیئت مدیره این باشگاه با استعفای وی موافقت کرد و کارون یعقوبینژاد را بعنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال اهواز برگزید.
کارون یعقوبینژاد از بازیکنان پیشکسوت فوتبال خوزستان بوده که در لیگ تخت جمشید برای تیم نیرو اهواز توپ میزد. یعقوبینژاد پس از انقلاب به مدت ۱۷ سال مدیریت روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی خوزستان را به عهده داشته و از ابتدای دهه ۸۰ به بعد در مقاطع مختلف بعنوان قائم مقام و مدیرعامل در استقلال اهواز فعالیت کرده است.

مدیرعامل جدید استقلال اهواز که در اوایل فصل جاری بعنوان قائم مقام با این باشگاه همکاری میکرد، پس از انتصاب ارسطو جهانداری بعنوان مدیرعامل استقلال اهواز از این باشگاه استعفا کرد و امروز پس از جدایی جهانداری، بعنوان مدیرعامل باشگاه برگزیده شد.
منبع/ سایت استقلال اهواز