به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
7656
تاریخ انتشار: 1394/08/27 12:06
مدیر کمیته امداد گچساران:
قباد قربانی: سیاست کمیته امداد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان تحت حمایت است و امید است با ارائه خدمات مختلف و تلاش شبانه روزی امدادگران به این مهم دست یابیم.

به گزارش زینب محمدی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان گچساران گفت: از اول مهرماه سال جاری تاکنون مبلغ 110میلیون ریال خسارات متفرقه به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد این شهرستان پرداخت شده است.

 قباد قربانی گفت: در قبال سایر خدمات در سرفصلهای مختلف به مددجویان به خانواده های نیازمندی که دچار خسارت های احتمالی می شوند کمک هایی صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه این خدمات شامل ساخت عینک، ساخت دندان کامل، لوازم پزشکی خارج از تعهد بیمه و غیره می باشد، در همین راستا از ابتدای مهرماه سال جاری تاکنون  110 میلیون ریال در قالب خسارات متفرقه به مددجویان واجد شرایط پرداخت شد. قربانی تصریح کرد:  کمیته امداد به منظور حل مشکلات و رفع نیازهای ضروری و خسارات متفرقه، به مددجویان تحت حمایت کمک می کند.

 مدیر کمیته امداد شهرستان گچساران تأکید کرد: سیاست کمیته امداد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان تحت حمایت است و امید است با ارائه خدمات مختلف و تلاش شبانه روزی امدادگران به این مهم دست یابیم.

زینب محمدی/گچساران

برچسب ها:
گچساران ؛

بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*