به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
7707
تاریخ انتشار: 1394/09/01 10:33
نائب رئیس کمیته ورزش اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان خبر داد:
برای اولین بار در بنادر کشور مسابقات قوی ترین مردان منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی برگزار شد.

به گزارش جلال کاووسی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، مسابقات قوی ترین مردان منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) برای نخستین بار در بین بنادر کشور در این مجتمع بزرگ بندری برگزار و از نفرات برتر این رقابت ها تقدیر شد.

نائب رئیس کمیته ورزش و معاون اداری و مالی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، با اشاره به  گسترش فعالیت های ورزشی در بخش های قهرمانی و همگانی بین کارکنان و خانواده های آنان، اظهار داشت: به پیشنهاد هیأت بدنسازی کمیته ورزش این اداره کل  و با توجه به آمادگی کارکنان ورزشکار این رشته، نخستین دوره ی مسابقات  قوی ترین مردان با حضور  11 ورزشکار در 5 آیتم سرعتی و قدرتی  برگزار گردید.

سید علی سیاوش در ادامه افزود: طی این مسابقات، کارکنان ورزشکار  در این آیتم ها  که مشتمل بر  حمل و جابجایی  اجسام بسیار سنگین  بود،  به رقابت پرداخته و در پایان به چهار نفر  که حائز رتبه های برتر  شدند، حکم قهرمانی، تندیس یادبود و جوایزی اهدا گردید.


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*