دلفریان خاطر نشان کرد: 9 طرح بزرگ گازرسانی در23روستای این دو شهرستان در حال اجراست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، رئیس شرکت گاز شهرستان های گچساران و باشت گفت: پروژه نصب انشعابات گاز بابا کلان از توابع گچساران به زودی آغاز خواهد شد.
ناصر دلفریان رئیس شرکت گاز شهرستان های گچساران و باشت افزود: اجرای طرح انشعاب گذاری( المک گاز) دو روستای پوراج و اسپر در گچساران به اتمام رسید.
دلفریان بیان کرد: پروژه نصب انشعابات گاز بابا کلان از توابع گچساران به زودی آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: پیمانکار نصب علمک های گاز روستای بابا کلان مشخص شده و در حال تجهیز کارگاه است. دلفریان عنوان کرد: یک هزار و 200 خانوار در شهرستان گچساران در دولت یازدهم از نعمت گاز خانگی بهره مند شدند. وی ادامه داد: این خانوارها در مناطق تازه تاسیس گچساران و روستاهای توابع این شهرستان بودند.
دلفریان رئیس شرکت گاز شهرستان های گچساران و باشت خاطر نشان کرد: 9 طرح بزرگ گازرسانی در23روستای این دو شهرستان در حال اجراست.
دلفریان بیان کرد: از مهم ترین طرح های در حال اجرای گچساران و باشت می توان به طرح گازرسانی به مجتمع روستاهای آبدهگاه با 65درصد پیشرفت کاری در خط انتقال، شبکه گذاری داخلی گاز روستای اسپرو و پوراژ، گازرسانی به روستای بابا کلان با 80 درصد، خط انتقال گازرسانی به روستاهای مارین و رودبال با پیشرفت 65 درصد و طول 12 کیلومتر، گاز رسانی به روستاهای مجتمع پشت کوه به طول 36 کیلومتر و خط انتقال گاز رسانی به روستای خربل به طول هشت کیلومتراشاره کرد.
دلفریان در پایان گفت: این تعداد پروژه با اعتبار 125 میلیارد و 907 میلیون ریال در دست اجراست.
زینب محمدی/گچساران