به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
7915
تاریخ انتشار: 1394/09/15 23:14
لیدر اصولگرایان حوزه انتخابیه گچساران و باشت: انشقاق در اردوگاه اصولگریان ساخته و پرداخته برخی از رسانه های وابسته می باشد.

یک منبع آگاه و ذی صلاح از اصولگرایان حوزه انتخابیه گچساران و باشت در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان اظهار داشتند: قطعا اصولگرایان این حوزه با کاندیدای واحدی وارد رقابت های انتخاباتی می شوند.

این فرد ذی صلاح افزود: کاندیدای واحد ما " علی فولادی وندا" است. و ظرف چند روز آینده با حضور سید قدرت الله حسینی نماینده سابق مجلس موضوع رسما اعلام می گردد.

وی ادامه داد: برخی از سران اصولگرای حوزه انتخابیه گچساران و باشت نقطه نظراتی داشتند ولی جمع بندی نهائی آنان معرفی"علی فولادی وندا" بعنوان کاندیدای واحد اصولگرایان این حوزه انتخابیه می باشد.

لیدر اصولگرایان حوزه انتخابیه گچساران و باشت در پایان عنوان داشتند انشقاق در اردوگاه اصولگریان ساخته و پرداخته برخی از رسانه های وابسته می باشد. و رقیب ما در تلاش است رقابت را قومی جلوه دهد تا از این وضعیت بهره برداری نماید. اما ما هرگز به رقابت های قومی در عرصه انتخابات اعتقادی نداریم و از تمام ظرفیت های خود به نحو احسن استفاده می نمائیم.


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*