همایش بزرگ علما، معتمدین و ریش سفیدان شهرستان بهمئی با حضور آیت الله ملک حسینی برگزار شد.
به گزارش فرهاد معصومی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان از شهرستان بهمئی، همایش بزرگ علما، معتمدین و ریش سفیدان شهرستان بهمئی با حضور آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویر احمد وبا حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان بهمئی و مسئولین کشوری و استانی در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی برگزار شد.
در ابتدای این همایش بزرگ دکتررضا دهبانی پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان کشوری، استانی، شهرستانی ومعتمدین و ریش سفیدان و علمای حاضردر همایش اصلاح خرده فرهنگهای گفت : برخود واجب میدانم در اینجا ازمقام بزرگ و ارزشمند سیدی بزرگ مرجعی عالیقدر، فقیدی شجاع حضرت آیت الله مرحوم سید کرامت الله ملک حسینی که سایه و چتری بود برای استان، ایلات ، جناح ها ، ... دراستان یادی کنم و خیر مقدم عرض کنم خدمت فرزند دانا و ارزشمندشان آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان که تسلط قابل قبولی دارند در تمامی عرصه ها.


در ادامه این همایش بزرگ حجت الاسلام و المسلمین افروغی امام جمعه شهر لیکک ضمن خیر مقدم و تبریک هفته وحدت و حماسه بزرگ و تاریخی 9 دی افزود: بنده با تمام وجود از اصلاح خرده فرهنگهای شهرستان با تمام مسئولین شهرستان خمکاری و حمایت همه جانبه میکنم وامیدوارم که با چنین همایشها و جلساتی دیگر شاهد فرهنگ های نادرست در این شهرستان نباشیم.


امام جمعه شهر لیکک گفت: ما در شهرستانی هستیم که افتخار شهادت و جانبازی و رشادت آنها زبان زد همه است . ایشان مردم شهرستان بهمئی را مردمی تیز هوش ، فهیم ، دانا ، متدین و با ظرفیت بالای نیروی انسانی دانست . افروغی در ادامه از کاهش آمار طلاق و خودکشی در شهرستان خبر داد وگفت : در این خصوص آموزشهای خوبی دانشگاه ها و مراکز آموزشی اتخاذ شده .
در پایان سخنان امام جمعه شهرستان بهمئی یکبار دیگر مراکز آموزشی ( مهد کودکها و پیش دبستانی های ) شهرستان را بزرگترین تهدید فرهنگی اجتماعی دانست.
در ادامه این همایش بزرگ حضرت آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی نماینده ولی فقیه دراستان کهگیلویه و بویر احمد که سخنران اصلی این همایش بزرگ و مردمی بوداند ضمن عرض خیر مقدم به علما، معتمدین، ریش سفیدان ومسئولین شهرستان بهمئی گفت : سخن از غلبه اسلام بر بقیه ادیان هست ایشان این غلبه و پیروزی را غلبه نظامی و سیاسی ندانستند بلکه غلبه فکری و فرهنگی دانستند.
نماینده ولی فقیه داراستان کهگیلویه وبویراحمد افزود: رسالت رسالت دین و حق است و رسالت برای هدایت و باید افتخارکنیم به دینی که آرمانهای بلند دارد وهمه ما وظیفه داریم به مثابه انسان مسلمان به رسالت نبی مکرم اسلام تلاش کنیم و این امر جز با آموزش و تربیت راه دیگری ندارد.


ایشان جنگ و مبارزه را برای هدایت انسانها ندانست بلکه برای جلوگیری از نادانی و آسیبها دانست.
حضرت آیت الله ملک حسینی در ادامه بیان داشت: 9 دی اگرچه روز کور کردن چشم فتنه سیاست اما باید بدانیم فتنه ها تنها سیاسی نیست و فتنه ها جلوه های دیگری مثل دینی و اخلاقی دارند. که جامعه ما را تهدید می کنند و باید چشم این فتنه ها را کور کنیم .
ایشان راهکار جدید دشمن را جنگ نرم دانستند و افزودند: جنگ نرم جبهه جدید دشمن است و این جنگ نرم سخت ترازهرجنگ سخت است و در جنگ سخت دشمن را می بینی اما جنگ نرم را وارد خانه ها، جامعه وقلب می شود و بنیاد شما و جامعه را فرو میریزد. و باید در مقابل این جنگ عزم ملی داشت و در این میان اسلحه علم است و عقل و باید دانا بود و دانایی داشت تا در مقابل فتنه ایستاد و افتخار میکنم که استانی پاک و استانی کاملا شیعه و تهی از هر گونه فتنه هستیم این افتخاریست برزگ.
در پایان این همایش چندین نفراز معتمدین و ریش سفیدان مشکلات شهرستان را بصورت پرسش و پاسخ با حضرت آیت الله ملک حسینی درمیان گذاشتند و در این خصوص بحث و گفتگو کردند.
درحاشیه این همایش یکی از شاعران شهرستان مشکلات شهر را بصورت شعر در محضر آیت الله ملک حسینی قرائت کردند.
دکتر قادر آشنا، جانمحمد خوبپور، و چندین نفر از کاندیدای انتخاباتی در این همایش حضور داشتند.



