به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
8449
تاریخ انتشار: 1394/10/12 08:15
گزارش متنی-تصویری از دیدار دکتر مژدهی پور در بهبهان:
پس بیاید با تلاش، همدلی، اتحاد و همبستگی وضعیت موجود شهرستان بهبهان را به یک وضعیت مطلوب تبدیل کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان از بهبهان، دکتر علی مژدهی پور کاندیدای حوزه انتخابیه بهبهان و آغاجاری شب گذشته در جمع کثیری از شهروندان بهبهانی حضور یافت.

معاون سابق وزیر دادگستری در این دیدار چهره به چهره ی مردمی اظهار داشتند: مردم شهرستان بهبهان از وضعیت کنونی ناراضی هستند و متاسفانه نمایندگان ادوار گذشته نتوانستند که نیازهای مردم را برطرف کنند.

وی افزود: دغدغه اصلی جوانان بیکاری است و تمام تلاش خود را در جهت رفع بیکاری جوانان بکار خواهم بست.

دکتر مژدهی پور رئیس سابق سازمان تعزیرات حکومتی کشور ادامه دادند: متوسط بیکاری در شهرستان بهبهان 17/5درصد است این در حالی است که متوسط کشوری 12/5درصد است و به جرات می توان گفت: نرخ بیکاری در بهبهان نگران کننده است.

 پس بیاید با تلاش، همدلی، اتحاد و همبستگی وضعیت موجود شهرستان بهبهان را به یک وضعیت مطلوب تبدیل کنیم.

 


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*