علي اكبر فرهنگي نسب فرماندار شهر ستان بهمئي افزود: با نهادینه شدن اجرای فریضه زکات بسیاری از موانع و مشکلات برطرف شده و یک حرکت مثبت، رو به جلو و سازنده را در اجرایی کردن طرحهای مختلف شاهد خواهيم بود.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، در همايشي از عاملين و رابطين فعال زکات در شهرستان بهمئي تجلیل شد.
علي اكبر فرهنگي نسب فرماندار شهر ستان بهمئي در اين همايش با اشاره به اينكه ،در یک سال گذشته، با مشاركت خوب مردم شهرستان بهمئي دو ميليارد و ششصد و شصت و نه ميليو ن ريال در سال گذشته(1394) زکات جمع آوري شد گفت: با نهادینه شدن اجرای فریضه زکات بسیاری از موانع و مشکلات برطرف شده و یک حرکت مثبت، رو به جلو و سازنده را در اجرایی کردن طرحهای مختلف شاهد خواهيم بود.

علي اكبر فرهنگي نسب از جمع آوری 180 میلیون ریال در شش ماهه اول امسال ( 1395) خبر داد و گفت : تلاش و جدیت بر این است تا با تأمین اعتبارات مضاعف در این زمینه بتوانیم طرحهای عمده احداثی و اجرایی در حوزه زکات را ارتقاء داده و افزایش بدهیم.
وي از دامداران و كشاورزان اين شهرستان خواست تا همچون گذشته در پرداخت زكات مشاركت داشته باشند و گفت: اين ميزان زکات در مسیر تأمین نیازمندیها انجام میشود به طوری که احداث سرویسهای بهداشتی، تأمین جهیزیه، کمک هزینه مسکن،احداث طرح هاي عامالمنفعه، ساخت و تعمیر مساجد و حسینیه، درمان و تحصیل از جمله مواردی است که بستر هزینهکرد مناسب زکات را در اين شهرستان را فراهم كرده است.
خبرنگار/مسلم مختاری

