به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
95740
تاریخ انتشار: 1395/10/17 02:34
فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی خبر داد:
سرگرد محمود عدالت پرور: پس از هماهنگی با مراجع قضایی توسط 2 تیم مجرب از مأموران شهرستان بهمئی و با همکاری مأموران انتظامی "هفتکل" خوزستان متهم دستگیر و به شهر لیکک منتقل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان،سرگرد محمود عدالت پرور روز پنجشنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار داشت: یکی از عوامل قتل درگیری مسلحانه روز 10 آبان سال جاری در شهر لیکک در استان کهگیلویه و بویراحمد با تلاش مأموران انتظامی دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی افزود: در این درگیری مسلحانه بین 2 طایفه "محمدی و محمد موسایی" سه فرد مسلح یکی از این طایفه‌ها در حالی که با روبان، سر خود را پوشانده بودند با سلاح گرم کلاشینکف و کلت کمری چهار نفر از طایفه دیگر را به گلوله بستند.
در این درگیری مسلحانه در شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی یک نفر کشته و 2 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
روز بیست و سوم شهریور سال گذشته نیز در اثر درگیری که بین این 2 طایفه در روستای پتک شهرستان باغملک در استان خوزستان رخ داد، 10 نفر کشته شدند.
وی تصریح کرد که پس از وقوع این حادثه مأموران انتظامی شهرستان، خودروی مهاجمان را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی و پلیس استان خوزستان تعقیب آنها ادامه یافت که در حین تعقیب و گریز خودروی ضاربان تصادف کرد و راننده آنها کشته و 2 فرد دیگر نیز متواری شدند.
عدالت پرور افزود که با تحقیقات گسترده پلیس شهرستان بهمئی برای شناسایی و دستگیری 2 مهاجم فراری، یکی از آنها در شهرستان "هفتکل" استان خوزستان شناسایی شد.
وی یادآوری کرد که پس از هماهنگی با مراجع قضایی توسط 2 تیم مجرب از مأموران شهرستان بهمئی و با همکاری مأموران انتظامی هفتکل خوزستان متهم دستگیر و به شهر لیکک منتقل شد.
عدالت پرور گفت که متهم پس از بازجویی‌های اولیه توسط پلیس آگاهی شهرستان به مراجع قضایی تحویل و روانه زندان شد.
شهرستان بهمئی به مرکزیت شهر لیکک با جمعیتی حدود 50 هزار نفر در 300 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع است.منبع/ایرنا



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*