1405/03/28 14:13


149756
تاریخ انتشار: 1396/06/19 00:44
مامورین نیروی انتظامی گچساران با کورش پورسیامک سارق مسلح فراری در روستای شامبرکان گچساران درگیر شدند. و در این درگیری سروان عبدالخالق فرزادیان رئیس دایره عملیات ویژه پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد به شهادت رسید.

به گزارش عصرجهان، عصر امروز(شنبه) در درگیری مامورین نیروی انتظامی شهرستان گچساران برای دستگیری یک مجرم سابقه دار سروان عبدالخالق فرزادیان از مامورین نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد به شهادت رسید


بنا بر این گزارش، مامورین نیروی انتظامی گچساران با کورش پورسیامک سارق مسلح فراری در روستای شامبرکان  گچساران درگیر شدند.
مامورین نیروی انتظامی این مجرم را در مخفی گاه خود دستگیر کردند، اما مجرم حین انتقال با همدستی دوستانش یکی از افسران نیروی انتظامی از ناحیه سر مجروح و متواری شد
آخرین خبر حاکی از این است که این افسر آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد به نام سروان فرزادیان لحظاتی پیش در بیمارستان شهید رجایی گچساران به شهادت رسید.
گفتنی است پورسیامک سال گذشته دستگیر و به زندان رفت اما با همکاری دوستانش  حین انتقال به بیمارستان موفق به فرار  شد.
فرماندار گچساران در جشن عید غدیر گچساران گفت: متاسفانه یکی از نیروهای شجاع و با رشادت نیروی انتظامی استان، در درگیری امروز یک قاتل فراری با مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.
وی ادامه داد: از همه مردم می خواهیم امشب تا فردا صبح به درگاه خدا دعا کنند که این شرور هرچه سریعتر بازداشت و به جزای اعمالش برسد.
سردار مهدی انصاری فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: یک سارق حرفه‌ای که بعد از دو سال فراری بودن امروز عصر در یکی از روستاهای شهرستان گچساران دستگیر شد با همکاری برخی اهالی روستا یکی از ماموران پلیس را به شهادت رساند و فرار کرد.
وی بیان کرد: این سارق حرفه‌ای که سال‌ها پیش در استان فارس اقدام به سرقت مسلحانه کرده بود دو سال پیش در زندان هنگام مراجعه به درمانگاه فرار کرد که از آن زمان تاکنون تحت تعقیب پلیس قرار داشت.
انصاری ابراز کرد: امروز ماموران نیرو انتظامی با اعزام به یکی از روستاهای اطراف شهرستان گچساران این سارق حرفه‌ای را دستگیر و دستبند زدند که با همکاری اهالی روستا یکی از ماموران را به شهادت رساند و فرار کرد.




Copy Right 2013 Artmis.ORG