1405/03/29 03:58


18745
تاریخ انتشار: 1394/10/30 20:58
رئیس اداره محیط زیست شهرستان کهگیلویه خبر داد:
علیپور از مردم خواست در خصوص شکار و صید غیر مجاز با شماره تلفن 07432262220بصورت شبانه روزی اطلاع رسانی کنند

به گزارش پیمان باوند خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، سیدقدرت الله علیپور در نشست با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته هوای پاک برگزارشده بود گفت برگزاری جشن هوای پاک درمدارس واطلاع رسانی از طریق ائمه جمعه دراین خصوص وهمچنین نشست محیط بانان با مردم روستاهای اطراف مناطق حفاظت شده از جمله برنامه های این اداره در هفته هوای پاک هست.   
وی ادامه داد این اداره با دوبار سرشماری که در آبان و آذرماه سال جاری  انجام گرفت مشخص شد  در طول یکسال گذشته علی رغم کمبود امکانات از جمله کمبود نیروی انسانی با رشد28درصدی جمعیت حیات وحش روبرو شده ایم و این  در کشور بی نظیر هست.
علیپورافزود درسال جاری تاکنون ۱۶فقره پرونده شکار و صید غیر مجاز تشکیل شده و پانزده نفر نیز به مراجع قضایی معرفی شده اند.

رئیس اداره محیط زیست کهگیلویه خاطرنشان کرد وسعت مناطق حفاظت شده ۲۸هزارهکتارهست که متاسفانه همچنان از کمبود نیرو رنج میبریم .
این مسئول همچنین از شهرداری دهدشت به سبب عدم کنترل پساب فاضلاب در شهردهدشت انتقاد کرد و گفت متاسفانه زباله جمع اوری شده درشهردهدشت به ورودی وخروجی های شهردهدشت انتقال وبصورت غیربهداشتی دفن ویا اتش زده میشوند که برای مردم این شهر و روستاهای اطراف مشکلات زیست محیطی و بهداشتی به وجود آورده است.
وی به مذاکرات خود با مسئولین شهرداری دهدشت اشاره کرد و گفت تاکنون  شهرداری دهدشت دراین خصوص همکاری نکرده است.
علیپور ازمردم خواست درخصوص شکاروصید غیرمجاز با شماره تلفن 07432262220بصورت شبانه روزی اطلاع رسانی کنند




Copy Right 2013 Artmis.ORG