1405/03/18 13:52


18865
تاریخ انتشار: 1394/11/07 19:14
رئيس بازرسي فرماندهي انتظامي خوزستان خبر داد:
سرهنگ علی شوهانی از رد رشوه 120 ميليون ريالي ماموران يگان امداد شهرستان شوش خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان و به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ "علی شوهانی" گفت: به دنبال کسب خبري مبني بر اينکه چهار دستگاه کاميون در حال تخليه محموله برنج قاچاق هستند، سريعاً ماموران يگان امداد شهرستان شوش به محل اعزام و خودرو هاي حامل 62 تن و 560 کيلوگرم برنج و بادام قاچاق به ارزش تقريبي پنج ميليارد و 160 ميليون ريال را توقيف و به پاسگاه "حسين آباد" اين شهرستان منتقل کردند.


رئيس بازرسي فرماندهي انتظامي استان خوزستان بيان داشت: صاحب بار، براي فرار از دست قانون، مبلغ 120ميليون ريال وجه نقد را به دو مامور يگان امداد پيشنهاد مي کند، که ماموران وظيفه­ شناس در کمال پاکي و صداقت، وجه مورد نظر را صورتجلسه مي کنند.
علی شوهانی با اشاره به اينكه متهم با تشكيل پرونده به همراه مبلغ و صورتجلسه پيشنهاد رشوه، به مقام قضائي معرفي شد، از مردم خواست؛ هرگونه انتقاد، پيشنهاد و تقدير را در خصوص عملكرد پليس، با دفتر نظارت همگاني (197) فرماندهي انتظامي استان خوزستان در ميان بگذارند.

برچسب ها:
علی شوهانی ؛ رشوه ؛ شوش ؛

بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG