1405/03/29 11:34


19165
تاریخ انتشار: 1394/11/25 21:17
در حال به روز رسانی محتوی بسته خبری:
استعفای رئیس هیات گلف استان خوزستان/حضور سناتور 20 ساله در شهرستان بهمئی/قبر پدر استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد به آتش کشیده شد/نشست مشترک با کاندیدای حوزه انتخابیه شادگان

در رصد خانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری رسانه های استان کهگیلویه و بویراحمد که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد،مانند باستعفای رئیس هیات گلف استان خوزستان/دو مسئله بیکاری و کشاورزی را در خوزستان حل کنید./حضور سناتور 20 ساله در شهرستان بهمئی/قبر پدر استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد به آتش کشیده شد/کاندیدای اصولگرایان بویراحمد و دنا/نشست مشترک با کاندیدای حوزه انتخابیه شادگان/به نفع هیچ کسی کنار نمی روم/حضور سناتور 20 ساله در شهرستان بهمئی/ در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه عصرجهان را می‌بینید.


قباد نگین‌تاجی: تا آخر با هدایتخواه میمانیم/اهمیتی به شایعات نمیدهیم
کبنانیوز:قباد نگین‌تاجی در گفت و گو به انتشار برخی شایعات در فضاهای واکنش نشان داد و ضمن رد این شایعات اظهار کرد: تصمیم خود را از مدت‌ها پیش برای حمایت از ستار هدایتخواه گرفته ایم و تا آخر بر تصمیم خود پایبند خواهیم بود.
شهردار اسبق یاسوج افزود: این تصمیم را بر اساس شرایط لازم برای کاندیدای اصلح گرفته ام و کاندیدای اول و آخر من در این دور از انتخابات آقای ستار هدایت‌خواه است و ایشان لیاقت نمایندگی مجلس را دارند.
وی با اشاره به اینکه با سایر کاندیداها دوست هستم، اظهار کرد: چه بسا در برخی محافل و مجالس بصورت اتفاقی با برخی دیگر از این کاندیداها مصاحفه و گفتگو هم داشته باشیم.
نگین تاجی با تاکید مجدد بر اینکه با قاطعیت از ستار هدایتخواه حمایت خواهیم کرد افزود: مطالبی که در برخی فضاهای مجازی رد و بدل شده کذب بوده و هیچ اهمیتی به این شایعات نمیدهیم.


جديدترين بيانيه منطقيان:اگر دوستان نظر مجمع را تاييد كنند مي پذيرم
نامزد مطرح جریان اصلاحات در کهگیلویه بزرگ مجدداً با ارسال پيامي به اين پايگاه اطلاع رساني جديدترين نظر خودرا درباره اجماع اصلاح طلبان اعلام كرد.
متن کامل نامه ی ایشان بدین شرح است:
با سلام به محضر عزیزان
نظر به اینکه به بنده خبر دادند که بعضی از اعضای مجمع غایب بودند و افرادی را بدون ارائه راهکار تعیین شده از بیرون آوردند و جایگزین آنها کردند و به برخی اعضا اجازه دادند که بجای اعضای غایب رأی بدهند و همچنین نمایندگان بعضی از احزاب را به جلسه راه ندادند و تساوی طرفین در جلسه رعایت نشده است، برداشتم این بود که رأی گیری خدشه دار است، بنابراین آن بیانیه را صادر کردم. در صورتیکه نظر دوستان همفکر بر تایید تصمیم مجمع باشد مخالفتی ندارم و به داوری و نظر و تصمیم دوستان اصلاح طلب شهرستان کهگیلویه بزرگ احترام می گذارم.
با سپاس
محمود منطقیان


با حضور در جمع مردم دهستان امام زاده جعفر(ع):انصراف یک نامزد انتخاباتی به نفع "تاج گردون"
 یکی از نامزد های حوزه انتخابیه گچساران و باشت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع مردم زادگاهش به نفع نماینده فعلی این حوزه انتخابیه کنار رفت.
دکتر "بهادر مرودشتی" با حضور در روستای امازاده جعفر(ع) حمایت خود از "غلامرضا تاج گردون" را اعلام و از صحنه انتخابات کنار رفت.


لیست 20 نفره صدای ملت منتشر شد :دکتر " وکیلی " در لیست " مطهری "
فهرست ۲۰ نفره «صدای ملت» برای حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس منتشر شد.
فهرست ۲۰ نفره نامزد های صدای ملت برای انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
 در این لیست نام دکتر " وکیلی " فرزند شایسته استان " کهگیلویه و بویراحمد "هم دیده می شود .
اسامی نامزد های این فهرست به شرح زیر است:
۱.  علی مطهری
۲.  حسن سبحانی
۳.  کاظم جلالی
۴.  حسن غفوری فرد
۵.  علیرضا محجوب
۶.  بهروز نعمتی
۷.  الیاس حضرتی
۸.  محمد خوش چهره
۹.  سهیلا جلودارزاده
۱۰.  مصطفی کواکبیان
۱۱.  حجت الاسلام محمد صالحی منش
۱۲.  محمدعلی وکیلی
۱۳.  حسین شیخ الاسلام
۱۴.  محمدرضا دشتی اردکانی
۱۵.  حسن بیادی
۱۶.  پروانه مافی
۱۷.  محمود صادقی
۱۸.  محمدرضا علایی
۱۹.  محسن عابدینی پور
۲۰.  سید محمد حسینی
گفتنی است شورای سیاست گذاری اصلاحات تلاش زیادی کرد تا مطهری را وادار به ائتلاف با لیست اصلاح طلبان کرده و از ارائه فهرست جداگانه از سوی وی جلوگیری نماید اما در پی عدم تحقق خواسته های مطهری، روز گذشته فهرست ۲۰ نفره نامزدهای صدای ملت برای انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد. لازم به ذکر است تهران ۳۰ نماینده در مجلس دارد.
از سوی دیگر ائتلاف اصولگرایان هم علی مطهری را در فهرست انتخاباتی خود قرار نداد. براساس این گزارش مطهری در مرحله اول بررسی صلاحیت نامزد های توسط هیات های نظارت رد صلاحیت شد اما سرانجام هفته گذشته موفق به اخذ تایید صلاحیت خود از شورای نگهبان شد.


مراسم ثبت رکورد شنای مومیایی توسط جانباز گچسارانی
فریدون عبدالخانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: برای نخستین بار در سطح کشور مراسم رکوردزنی شنای مومیایی در گچساران به مناسبت یاد و خاطره شهدای این شهرستان برگزار می‌شود.
وی افزود: این نوع شنا به سبک مومیایی و با دست و پاهایی بسته توسط یکی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس به نام محمد صفدری اجرا می‌شود.
رئیس اداره امور ورزش و جوانان گچساران تصریح کرد: این مراسم رأس ساعت ۹:۳۰ دقیقه در استخر مجموعه ورزشی آزادی شرکت نفت گچساران برگزار می‌شود.


محمود منطقیان: خروجی جلسه دیشب را قبول ندارم+اصلاحیه
"محمود منطقیان" در پیامی نوشت:اینجانب این رای گیری را نادرست و خدعه آمیزدانسته و خروجی آن راقبول نداریم
متن کامل پیامک ارسالی "منطقیان" به شرح زیر است:
ازآغازقراربراین بود اعضامجمع  تصمیم گیری بین ما و آقای لاهوتی مساوی باشند و رئیس مجمع قول  داد که رای گیری با تساوی طرفین انجام شود که عمل نکردلذا اینجانب این رای گیری را نادرست و خدعه آمیزدانسته و خروجی آن راقبول نداریم و آقای کامرانی کاندیدای طیف ماکه اکثریت است ،نیست و متعاقباکاندیدای مورد نظر خود را معرفی می کنیم .
" محمود منطقیان " در پیام ارسالی دیگری به یکی از سایت های محلی چنین نوشته که:
سلام.. باتوجه به نیاز مشورتی و تصمیم گیری جدید پیامی را که امروز برای تان ارسال کرده ام از روی سایت بردارید. سپاس
عصردنا


رفع موانع تولید ۱۶ واحد صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد
سید موسی خادمی ظهر امروز در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به اینکه مشکلات بیشتر واحدهای صنعتی و تولیدی استان در این کارگروه مطرح و تصمیمات لازم در این خصوص گرفته شده، گفت: عملکرد ستاد تسهیل استان در این خصوص رضایت‌بخش و قابل قبول است و رتبه چهارم استان در کل کشور بیانگر همین موضوع است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه کمبود نقدینگی مهمترین دلیل رکود واحدهای صنعتی است، گفت: تعامل و همکاری بانک‌ها با واحدهای صنعتی و تولیدی راکد و نیمه فعال که نیازمند تسهیلات، سرمایه در گردش و دوره استمهال هستند رضایت‌بخش است.
وی راه‌اندازی واحدهای راکد را موجب کاهش بیکاری در استان دانست و افزود: راه‌اندازی این واحدها علاوه بر حل معضل و مشکل بیکاری که دغدغه اصلی همه مسئولان استان است موجب رشد و توسعه استان می‌شود.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تاکنون با تلاش و جدیت کارگروه رفع موانع تولید ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی از خرداد ماه امسال تاکنون به چرخه تولید بازگشتند و ظرف دو سال اخیر ۲۸ واحد راکد فعال شدند و زمینه اشتغال ۳۶۰ نفر فراهم شد.
خادمی با بیان اینکه هدف دولت از طرح قانون رفع موانع تولید حل مشکلات صنعتی و بازگشت کارخانه‌ها و واحدها به چرخه تولید است، گفت: با اجرای این قانون در استان کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشتند.
وی بر حل مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی تأکید کرد و گفت: واحدهای صنعتی و کارخانه‌های استان نقش مهمی در ایجاد اشتغال و تولید دارند و نهایت همکاری را برای فعال شدن این واحدها انجام می‌دهیم.


جشن تکلیف ۲ هزار دانش‌آموز دختر یاسوج برگزار شد
پیش از ظهر امروز مراسم جشن تکلیف دو هزار دانش‌آموز دختر شهر یاسوج با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، رئیس آموزش و پرورش شهرستان و اولیاء دانش‌آموزان و مربیان در مصلی بزرگ این شهر برگزار شد.
هادی زارع‌پور در این مراسم تصریح کرد: رسیدن به سن تکلیف به منزله دعوت رسمی خداوند برای حضور در میهمانی بندگی و به معنای رشد و بلوغ فکری در انسان‌ها است که امروز تعداد زیادی از دانش‌آموزان دختر شهر یاسوج به سن تکلیف رسیدند و به مهمانی بندگی خداوند دعوت شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جشن تکلیف همچون تبدیل شدن انسان به فرشته است، خطاب به دانش‌آموزان بیان داشت: در این روز مبارک بیش از هر روز دیگری فرشته‌های خداوند به دانش‌آموزانی که به سن تکلیف رسیدند نزدیکتر است لذا این امر مهم را باید جشن گرفت.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه جشن تکلیف سرآغازی برای مرحله جدید از زندگی است، گفت: جشن تکلیف الهی در سراسر زندگی بسیار اهمیت دارد از این‌رو جشن عبادت و بندگی جشن مهمی بوده و رسیدن به تکلیف نشان‌دهنده آمادگی انسان برای به جا آوردن فرامین الهی است.
زارع‌پور عنوان کرد: از برنامه‌های مهم پرورشی برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان بوده که بیش از شش هزار دانش‌آموز مکلف در سطح استان داریم که در طول سال برای دانش‌آموزانی که به سن تکلیف رسیدند در هر شهرستان و منطقه جشن تکلیف برگزار می‌کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: امروز دو هزار دانش‌آموز دختر از ۵۵ مدرسه شهر یاسوج به سن تکلیف رسیدند.


اجماع اصلاح طلبان حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده/ مخالفت وفائی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، دکتر علی کامرانی بعنوان گزینه نهائی اصلاح طلبان حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده  انتخاب شد.

دکتر علی کامرانی که قبلا از سوی طیف لاهوتی معرفی شده بود با کسب 20 رای از مجموع  29 رای حاضر در جلسه بعنوان گزینه نهائی اصلاح طلبان حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده  انتخاب شد.

شنیده شده "سید مهدی وفایی مقدم" گزینه طیف منطقیان این رای را نپذیرفته و در همین جلسه اعلام کرد نظر اجماع را نخواهد پذیرفت و تا آخر در صحنه خواهد ماند.

 


کشف محموله های قاچاق ۴ میلیارد ریالی در یاسوج
سرهنگ “سعید بالش زر” گفت: مأموران اداره عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر استان حین انجام تور ایست و بازرسی در محور “یاسوج – اصفهان” به یک دستگاه خودروی کامیون مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی از این کامیون ۳۵۲ دستگاه انواع گوشی تلفن همراه، ۱۶۵۲ ثوب انواع لباس خارجی و ۱۰ جفت کفش ،کشف و ضبط کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این محموله فاقد هرگونه اسناد مثبت گمرکی بود، خاطرنشان کرد: ارزش این محموله قاچاق ۴ میلیارد ریال برآورد شده است.
سرهنگ بالش زر اضافه کرد: راننده کامیون به مرجع قضائی معرفی، خودرو به پارکینگ منتقل و محموله نیز به اداره گمرک استان تحویل داده شد.


همزمان با روز پرستار صورت گرفت/دیدار زارعی با بانوان
نماینده بویراحمد ودنا در مجلس شورای اسلامی با تبریک سالروز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار نیکی ها، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، حضرت زینب کبری (س) گفت:پرستاران سرچشمه جوشان مهر وعطوفت اند، که کلام مهر آفرینشان گرمای درد را به خنکای عشق ومهربانی تبدیل می کند ورنج توان فرسای بیماران را با تبسم خویش می کاهند.
غلام محمد زارعی تصریح کرد: زیبا منزلتی است که این نام (پرستار) در کنار نام بانوی آئینه های رنج (حضرت زینب (س)) قرار می گیرد تقارن مبارک سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار در تقویم ایران اسلامی، امتداد مسیر صبر و استقامتی است که آن حضرت در دشت کربلا آفرید.


معرفی کاندیدای ائتلاف اصولگرایان بویراحمد و دنا
تمامی اصولگرایان بویراحمد و دنا در یک ساز و کار مناسب به این نتیجه رسیدند که در انتخابات پیش‌رو در حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا از "دکتر ستار هدایتخواه" نماینده ادوار هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی حمایت کنند.
کاندیدای ائتلاف اصولگرایان بویراحمد و دنا در انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی مخبر سابق کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم بوده است.


فرماندار شادگان خبر داد:نشست مشترک فرماندار، اعضای شورای تامین،هیات اجرائی و هیات نظارت با کاندیدای حوزه انتخابیه شادگان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان و به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان شادگان، نشست مشترک دست اندرکاران انتخابات حوزه انتخابیه شهرستان شادگان  با کاندیداهای مجلس شورای اسلامی این شهرستان با حضور فرماندار شادگان و اعضای شورای تامین در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.


قبر پدر استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد به آتش کشیده شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان و به نقل از خبرگزاری  کاسپین، حجت الاسلام ابراهیم طهماسبی امام جمعه کوهدشت در خطبه های این هفته نماز جمعه کوهدشت به آتش زدن قبر پدر اسماعیل دوستی عضو شورای شهر تهران و حامی اصلی الهیار ملکشاهی کاندیدای انتخابات مجلس در کوهدشت واکنش نشان داد و گفت: این کاری نادرست و شرم آور است.
برخی شایعات در کوهدشت حمایت دوستی که یک اصلاح طلب قدیمی بوده از ملکشاهی که کاندیدای اعتدال و رقیب حزب قدیمی خود است را دلیل این اتفاق می دانند هرچند هنوز دلیل اینکار مشخص نیست و مسولان پیگیر این موضوع هستند


لیگ یک فوتبال خوزستان؛خیز انشان پارس ایذه برای صعود به لیگ برتر خوزستان
به گزارش فیروز بیگلری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان از ایذه، هفته دوم مسابقات فوتبال لیگ یک خوزستان با پیروزی پرگل تیم فوتبال انشان پارس ایذه مقابل وحدت امیدیه به پایان رسید.
در این بازی که در ورزشگاه تختی ایذه برگزار شد شاگردان صیاد غریبوند با ارائه یک بازی دیدنی و تماشاگر پسند موفق شدند با نتیجه پرگل 5 بر 0 بر میهمان خود وحدت امیدیه پیروز شوند.
گلهای قرمز پوشان انشان پارس ایذه را در این بازی محمد شهولی،مهرداد مقصودی، مهران هاشمی ،رشید عزیزی و بهروز قریشوندی به ثمر رساندند.
انشان پارس ایذه با کسب سه امتیاز این دیدار 18 امتیازی شد و در مکان دوم جدول قرار گرفت و در هفته یازدهم باید در مسجد سلیمان به مصاف استقلال این شهر برود.


 نفت و گاز گچساران به فینال رقابت های لیگ برتر هاکی کشور راه یافت
اسماعیل پناهپوری شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازی ها نفت و گاز گچساران تیم های هیات هاکی کرمانشاه و اراک را شکست داد و در برابر تیم شهرداری ارومیه به نتیجه تساوی رضایت داد.
وی اظهار کرد: نفت و گاز گچساران در آخرین دیدار انجام شده این رقابت ها عصر شنبه با نتیجه دو بر یک شهرداری اراک را شکست داد.
پناهپوری ابراز کرد: تیم نفت و گاز گچساران دو بازی دیگر در این مسابقات دارد اما به دلیل کسب امتیازهای مورد نیاز برای راهیابی به مرحله فینال تشریفاتی خواهد بود.
وی ابراز کرد:تیم هاکی نفت و گاز گچساران در مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ برتر های کشور که با حضور شش تیم در اراک در حال برگزاری است، حضور دارد.
سرپرست تیم هاکی نفت و گاز گچساران بیان کرد: مسابقات لیگ برتر هاکی روز 23 بهمن شروع شده و تا 26 بهمن امسال ادامه دارد.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران هشت تیم در لیگ های برتر کشوری دارد.


واکنش یک کاندیداهای حوزه انتخابیه بهبهان:به نفع هیچ کسی کنار نمی روم/با آرای قابل توجهی به خانه ملت راه خواهم یافت
راک نیوز:ابولحسن غلامی پور کاندیدای تایید صلاحیت شده از حوزه انتخابیه بهبهان و آغاجاری در گفتگو با بهبهانما اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود و با احترام به سایر کاندیدا بنده هیچ کس را اصلح تر از خود برای تصدی وکالت مردم بهبهان نمی بینم و تحت هیچ شرایطی بنفع هیچ کاندیدایی انصراف نخواهم داد. وی ادامه داد: ان شاالله با آرای بالایی که مردم عزیز و شهید پرور بهبهان، آغاجاری و حومه به بنده خواهند داد و از بنده حمایت خواهند کرد، با آرای قابل توجهی به خانه ملت راه خواهم یافت.
وی با تاکید بر شایعه بودن مطالبی مبنی بر انصرافش به نفع یکی از کاندیدای فعلی گفت: بنده به جد این مطلب را از مجاری قانونی دنبال خواهم کرد.


حضور سناتور 20 ساله در شهرستان بهمئی
سید محمد موحد امروز  یکشنبه 25/11/1394به  شهرستان بهمئی سفر می نماید.
مسئول ستاد حامیان مردمی سید محمد موحد در گفتگوی کوتاه تلفنی با خبرنگار ما افزود: امروز ساعت 13:30 دقیقه از محل پمپ گاز وردی شهر برنامه استقبال آغاز، و سپس سید محمد موحد و همراهان در آرمگاه شهدای گمنام شهرستان حضور می یابند.
وی افزود: در ادامه سید محمد موحد در تالار پدرام به ایراد سخنرانی می پردازند و در چند برنامه دیدار مردمی شرکت می نماید.
شایان ذکر است براساس اطلاعات دریافتی موثق نه تنها اکثریت قریب به اتفاق هواداران قبلی محمد موحد متحد گشته بلکه گروه های مختلفی از اصلاح طلبان و اصولگرایان به وی پیوستند.
گزارش متنی تصویری حضور سناتور 20 ساله در شهرستان بهمئی از طریق همین پایگاه اطلاع رسانی منتشر می گردد.
در دوره چهارم مجلس شورای اسلامی حجت‌الاسلام محمد موحد از مجموع 81.496 آرای مأخوذه، 57.842 رای را کسب و به عنوان نماینده کهگیلویه و گچساران به بهارستان معرفی شود و این آغاز حضور 20 ساله محمد موحد در مجلس شورای اسلامی بود.
در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی حجت‌الاسلام محمد موحد از مجموع 167.006 آرای ماخوذه، 85.873 رأی را کسب و با افزایش 9 درصدی آرای خود نسبت به دور قبل مجددا به عنوان نماینده حوزه انتخابیه گچساران و کهگیلویه به مجلس راه یافت.
در دوره ششم مجلس شورای اسلامی حجت‌الاسلام محمد موحد برای سومین بار پیاپی انتخاب و به بهارستان راه یافت. موحد در این دوره از انتخابات از مجموع 116.024 آرای ماخوذه،50 هزار و 852 رای را کسب و به مجلس ششم راه یابد.
در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی حجت‌الاسلام محمد موحد از مجموعه 147.677 آرای ماخوذه، 53.010 رای را کسب کرد و برای چهارمین دوره متوالی به صندلی مجلس به عنوان نماینده کهگیلویه و بهمئی تکیه زد.
در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی حجت‌الاسلام محمد موحد به عنوان نماینده مردم شهرستان های بهبهان و آغاجاری بر گزیده شد.


در جشن میلاد حضرت زینب و روز پرستار در مسجد سلیمان عنوان شد؛دو مسئله بیکاری و کشاورزی را در خوزستان حل کنید.
به گزارش پریسا طاهری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان از مسجد سلیمان،در این مراسم آیت الله فرحانی در جمع مردم ولایت مدار مسجدسلیمان ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) اظهار داشت:چرا ما نباید دین خود را به مردم ولایت مدار خوزستان٬مسجدسلیمان٬لالی٬هفتکل ادا نکنیم آیا حق مردم مسجدسلیمان٬اندیکا٬لالی و هفتکل این است؟آیا حق مردم ولایت مدار و با بصیرت که بیعت کردند و ارادت نشان می دهند این است؟آیا باید در خوزستانی که بیش از ۸۰درصد نفت ایران را تولید می کند و خوزستانی که بالاترین نرخ تولید انرژی آب و برق را دارند این است؟چرا باید وضعیت و نرخ بالای بیکاری در خوزستان باشد و در هر خانواده ایی چندین جوان بیکار وجود داشته باشد
ایشان خاطرنشان کرد:۶مجتهد در خوزستان باید در کنار مردم باشند و مسائل عمومی و اصلی  مردم را انتقال و پیگیری کنند .۶مجتهد باید حق خوزستان ٬مسجدسلیمان٬اندیکا ٬لالی و هفتکل را بگیرند.
ایشان در پایان افزود: اقا فرمود در خوزستان دو مسئله را حل کنید مسئله بیکاری و کشاورزی باید به فرموده آقا گوش فرا داد و این سخن آقا را سر لوحه کار خویش قرار دهیم
آقایان٬ عزیزان٬ مردم ما ولایت مداری را ثابت کردند و بیعت با امام راحل و امام حاضر را نشان دادند پس باید ما هم دین خود را به مردم ولایت مدار ادا کنیم . 


مسمومیت غذایی 18 نفر از کارگران پرورش ماهی اهواز
شهیار میرخشتی یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این حادثه در ساعت 23:45 به علت مسمومیت غذایی بعد از خوردن شام اتفاق افتاد.
وی افزود: نیروهای امدادی اورژانس 115 توسط یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس پنج نفر از مسمومان را به بیمارستان سینا و 12 نفر را به بیمارستان دولتی رازی منتقل کردند و یک نفر در محل نیز درمان شد.
این حادثه از سوی مسئولان در دست بررسی است.
مرکز پرورش ماهی آزادگان با تولید سالانه 15هزار تن ماهی گرمابی ، بزرگترین مرکز پرورش ماهی خوزستان محسوب می شود.
بنا به این گزاش روز گذشته (شنبه) نیز هفت دانش آموز در منطقه شعیبیه شهر شیبان از توابع شهرستان باوی دچار گازگرفتگی شدند.


لیگ دو فوتبال خوزستان؛پولاد اکسین ایذه، پاسارگاد هفتکل را فتح کرد.

به گزارش فیروز بیگلری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان از ایذه، هفته اول مسابقات فوتبال لیگ دو فوتبال خوزستان با پیروزی تیم پولاد اکسین ایذه در مقابل میزبان خود تیم فوتبال پاسارگاد هفتکل به پایان رسید.
در این بازی که در هفتکل برگزار شد شاگردان رضا مرادی سرمربی تیم پولاد اکسین ایذه موفق شد با تک گل ابراهیم علیزاده از میزبان خود تیم فوتبال پاسارگاد هفتکل عبور کند.
نکته قابل توجه این دیدار میانگین سنی  پولاد اکسین ایذه در این مسابقات است که با میانگین19/5 بود که جوان ترین تیم بزرگسال در لیگ های بزرگسال خوزستان محسوب می باشد.

پولاد اکسین ایذه در لیگ دو فوتبال خوزستان چهارشنبه هفته جاری پذیرای شهرداری اندیکا مسجدسلیمان خواهد بود. 


استقبال از سید مهدی وفایی در جمع مردم شریف چاروسا و دیشموک
درپی آغاز سفرهای غیررسمی نامزدهای دهمین دوره انتخابات حوزه انتخابیه کهگیلویه،بهمئی،چرام ولنده به برخی مناطق، سیدمهدی وفایی کاندیدای منتسب به تفکراصلاح طلبی در جمع مردم بخش های چاروسا و دیشموک به نقطه نظراتی پرداخت که چکیده آن عبارتند از :
 سپاس فراوان از صداقت، صمیمیت و مردانگی مردم این خطه
 با توکل برخدا و به دعوت و پشتوانه اقشار مختلف مردم پا به عرصه انتخابات گذاشته ام
هدفم تنها خدمت به مردم و رضای پرودگارم هست
 تمام تلاشم را برای برون رفت کهگیلویه بزرگ از رکود بکار خواهم گرفت
 به مدد الهی و همت جوانان توانمند دیارمان باید با ایجاد زیرساخت ها و بسترهای صنعتی و اقتصادی مناسب، فقر و بیکاری منطقه را ریشه کن کرد
 سعی تمام بر اجماع و اتحاد هرچه سریعتر اصلاح طلبان دارم
با وجود مناصب مختلف مدیریتی، هم چنان ساده زیستی را شیوه ی زندگی شخص ام برگیزیده ام تا از درک درد برادران دیارم محروم نشوم. 


ساخت نیروگاه خورشیدی با مشارکت سرمایه گذار آلمانی در دزفول
فرماندار ویژه دزفول از ساخت یک نیروگاه خورشیدی با مشارکت سرمایه گذار آلمانی در این شهرستان خبر داد و گفت:مجوزهای لازم برای احداث این نیروگاه اخذ شده است.


کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه بویراحمد و دنا:با سایر کاندیداها مناظره می کنم
کاندیدای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه بویراحمد و دنا از سایر کاندیداهای انتخابات دهم این حوزه انتخابیه برای مناظره دعوت کرد.
محمدرضا نیکبخت در گفت‌وگو با "خبردنا" گفت : آماده است با تمامی کاندیداهای حاضر در حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا در تمامی زمینه ها مناظره کند .
این نامزد انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن دعوت از تمامی کاندیداهای این حوزه انتخابیه از صدا و سیمای استان و ستاد انتخابات بویراحمد خواست که زمینه برگزاری این مناظره ها را فراهم نمایند.


 9 نفر از عوامل تیراندازی در شوش دستگیر شدند
 مصطفی نظری دادستان عمومی و انقلاب شوش گفت:با کمک ماموران انتظامی شهرستان شوش 9 نفر از عوامل تیراندازی های اخیر در این شهرستان دستگیر و روانه زندان شدند.
دادستان شوش افزود: افرادی که در مجالس با سلاح مجاز اقدام به تیراندازی کنند علاوه بر ضبط سلاح مجوز حمل سلاح آنها نیز باطل خواهد شد.
وی خواستار تعامل و همکاری سران و بزرگان عشایر و طوایف با پلیس در راستای حذف رسم غلط تیراندازی در مجالس شد.
نظری همچنین از شناسایی سایر افرادی که در گذشته اقدام به تیراندازی در نقاط مختلف این شهرستان کرده بودند خبر داد و گفت:این افراد بزودی دستگیر و مجازات خواهند شد.
دادستان شوش گفت:پرونده این افراد پس از اثبات جرم با کیفر خواست به دادگاه ارسال و مجازات این گونه افراد علاوه بر حبس طولانی مدت تبعید به نقاط دور دست و محروم خواهد بود.
رسم غلط تیراندازی در مجالس عزا و شادی در استان خوزستان تاکنون چندین حادثه خونبار را رقم زده است.


استعفای رئیس هیات گلف استان خوزستان
در مدتی که ریاست هیات گلف را بر عهده داشتم، جایگاه هیات استان نسبت به قبل بهتر و گلف مسجدسلیمان نیز احیا شد و شاهد حضور شش تیم در لیگ برتر کشور هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان،علیرضا مرادحاجتی، اظهارکرد: استعفای خودم را به مدیرکل ورزش و جوانان استان و رییس فدراسیون داده‌ام که البته آن‌ها موافقت نکرده‌اند ولی به دلیل گرفتاری شخصی دیگر نمی‌توانم ادامه دهم.


رئیس منابع طبیعی شهرستان بویراحمد خبر داد/دستگیری قاچاقچیان چوب در پراشکفت یاسوج
رئیس منابع طبیعی شهرستان بویراحمد از دستگیری قاچاقچیان چوب در پراشکفت یاسوج خبر داد و گفت: این افراد شناسایی شده و جهت انجام مراحل قانونی به مراجع زیربط معرفی شدند.


اعضای ستاد انتخاباتی آیت الله ملک حسینی در دنا معرفی شدند
به گزارش سفیر دنا طی جلسه ای که با حضور معتمدین و ریش سفیدان شهرستان دنا برگزار شد اعضای ستاد و رئیس ستاد انتخاباتی آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در شهرستان دنا انتخاب شد.
حجه السلام سید جواد غفاریان رئیس ستاد انتخاباتی آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در شهرستان دنا با اعلام این خبر گفت:طی جلسه ای که با حضور اقشار و گروههای مختلف فکری و سیاسی برگزار شد رئیس و اعضای ستاد انتخاباتی آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در شهرستان دنا انتخاب شدند.
غفاریان با بیان اینکه ستاد انتخاباتی آیت الله ملک حسینی با حضور اقشار مختلف برگزار شد ابراز داشت:روسای ستاد کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از طیف های مختلف عضو ستاد مرکزی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویر احمد در شهرستان دنا هستند.
وی ابراز داشت:آقایان سردار جعفری رئیس ستاد آقای هدایتخواه ،ایرج منصوری رئیس ستاد انتخاباتی آقای زارعی ،ریحان پاکباز رئیس ستاد انتخاباتی آقای بهرامی و آقای نیرومند رئیس ستاد انتخاباتی آقای روشنفکر به عنوان اعضای ستاد انتخاباتی آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی انتخاب شده اند.
رئیس ستاد انتخاباتی آیت الله ملک حسینی اظهار کرد:در آخرین جلسه حامیان آیت الله ملک حسینی حجه السلام حمید تقی زاده ، خسرو رسولی ، زاهد زابلی ، خسرو رهامی ، عمران شکیبایی،محسن نجفی،حجه السلام یعقوبی ،آقای آشنا،علی قربون صیادی،آقای صابری،آقای مرادیان،فضل الله عمادی ،آقای حسنی و علی میرزا عسکر پور به عنوان اعضای کمیته های مختلف وی در شهرستان دنا انتخاب شدند.
غفاریان با اشاره به اینکه سعی شده است در انتخاب اعضای کمیته ها از متعمدین همه نقاط شهرستان استفاده شود خاطر نشان کرد:مراسم افتتاح دفتر آیت الله ملک حسینی روز شنبه راس ساعت 2:30 دقیقه در مرکز شهرستان دنا واقع در خیابان دنا برگزار می شود.
وی ضمن تاکید بر حضور حداکثری آحاد مردم پای صندوقهای اخذ رای به فقاهت ،شجاعت،صداقت و نگاه ویژه حضرت آیت الله ملک حسینی نسبت به مردم شهرستان دنا و فرهنگ غنی این مرز و بوم اشاره کرد و خاطر نشان کرد:بعد از افتتاح ستاد انتخاباتی آیت الله ملک حسینی ایشان راس ساعت 3:30 دقیقه در نزدیکی محل ستاد خود واقع در خیابان دنا سخنرانی انتخاباتی خواهند داشت.
رئیس ستاد انتخاباتی آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی ابراز کرد:مراسم سخنرانی آیت الله در شهر پاتاوه نیز در روز یک شنبه 25 /11 / 94 راس ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد و این دو مراسم تنها سخنرانی های آیت الله تا قبل از 7 اسفند انتخابات مجلس خبرگان رهبری خواهد بود.
کاندید اجماعی اصلاح طلبان25بهمن معرفی می شود
مهندس محمد مسلمی رئیس مجمع اصللاح طلبان کهگیلویه بزرگ در گفت و گویی اظهار داشت:پس از رایزنی های گسترده و جلسات متعدد مجمع و همفکری با همه بزرگان و معتمدین ،متنفذین و جوانان اصللاح طلب شهرستان های کهگیلویه،چرام،بهمئی و لنده انشالله به زودی و در روز یک شنبه ۲۵بهمن ماه کاندید اجماع اطلاح طلبان کهگیلویه بزرگ معرفی می گردد.
وی گفت:نشست مجمع اصلاح طلبان کهگیلویه بزرگ  در روز یک شنبه۲۵بهمن ماه برگزار می گردد.
رئیس مجمع اصلاح طلبان کهگیلویه بزرگ از صبر،حوصله و متانت همه دوستداران اطلاح طلب و اطلاع رسانی شفاف اصحاب رسانه تقدیر و تشکر نمود.


خالی بودن 565 روستای کهگیلویه وبویراحمد از سکنه
فارس: داریوش مظفر مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به کاهش جمعیت روستایی استان اظهار کرد: بر اساس سرشماری که در سال 85 صورت گرفت جمعیت روستایی استان 329 هزار و 745 نفر بود که این آمار در سال 90 به 308 هزار و 661 نفر کاهش یافت.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جمعیت 308 هزار و 661 نفری روستایی استان در قالب 73 هزار و 77 خانوار هستند.
وی تصریح کرد: یک‌هزار و 674 روستا در استان وجود دارد و از این تعداد 565 روستا خالی از سکنه هستند که بیکاری مهمترین عامل مهاجرت روستائیان به شهر و در نتیجه کاهش جمعیت روستاها شده است.
این مسئول با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد پنجمین استان کشور در سکونت روستایی است، افزود: 555 روستا با جمعیتی بالای 247 هزار و 81 نفر دارای دهیاری و تحت پوشش دهیاری هستند، ضمن اینکه پیگیر ایجاد دهیاری در 164 روستای دارای 20 تا 30 خانوار هستیم که مجوز تاسیس این دهیاری‌ها به وزارت کشور صادر شده است.


با حضور گسترده مردم و مسئولان؛مراسم تشییع شهدای مدافع حرم در اهواز برگزار شد
فارس:پیکر سه شهید مدافع حرم استان خوزستان صبح امروز بر دستان مردم شهید‌پرور این اهواز تشییع شد.
شهید عباس کردانی، شهید محید محمدی و شهید علی‌محمد قربانی چند روز پیش در مبارزه با گروه‌های تروریستی تکفیری در سوریه و در هنگام آزادسازی شهرهای نبل و الزهرا به شهادت رسیده بودند.
نماز این شهدا توسط آیت‌الله محمد علی جزایری اقامه شد.
حضور گسترده مردم شهیدپرور خوزستان در شب گذشته برای مراسم استقبال در فرودگاه و تشییع صبح امروز از نکات برگزاری آن بود.
پیکر سردار شهید علی‌محمد قربانی برای برگزاری مراسم تشییع به زادگاهش شهرستان اندیمشک منتقل شد و پیکر مطهر شهید عباس کردوانی و شهید مجید محمدی نیز در بهشت زهرای اهواز به خاک سپرده خواهد شد.
پیکر این شهدای والامقام ساعت 20 شب گذشته وارد فرودگاه اهواز شد.


زور ذوب آهن مدعی، به جوانان اهوازی نرسید./جوانان استقلال اهواز ذوب آهن اصفهان را هم متوقف کردند.
پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان/محمد ابولیان(نوروزی)-اهواز
استقلال اهواز1...ذوب آهن اصفهان 1
*گلها:کاوه رضایی 52برای ذوب آهن-طالب ریکانی 2+90برای استقلال
*اخطاریها: میلادپاک پروراستقلال اهواز،امیرکامدار ذوب آهن
*داور:جوادرحیم زاده
*کمکها:سعیدآلوردی،امین مبشر
*شمارتماشاگر:1000نفر
*وضیت زمین :چمن مناسب
*محل برگزاری:ورزشگاه تختی اهواز
*چهارچوب رقابت:هفته بیستم لیگ برتر
*وضعیت هوا:آفتابی


 16 هزار راس دام از سوی عشایر پرواربندی شد
ایرنا - مدیرکل امور عشایر کهگیلویه وبویراحمد گفت: 16 هزار راس دام امسال از سوی عشایر این استان برای تولید گوشت و عرضه به بازار پرواربندی شد.


مردم به شناسنامه دارها اعتماد بیشتری دارند

محمدعلی وکیلی: هر انتخابی حاوی پیام است. پیام انتخاب ناظر بر مختصات ما قبل انتخاب است. ذائقه مردم و نیازهای عصر پیشا انتخابات، خروجی هر انتخابات را مشخص می‌کند. از این رو می توان گفت نتیجه پس از انتخابات، محصول ذائقه پیش از انتخابات است.
این مختصر بر آن است بگوید مردم در انتخابات پیش رو چه می خواهند؟ پاسخ این پرسش را علی القاعده باید در نیازهای مردم در پیش از انتخابات جست. ابتلائات جامعه، نتیجه انتخابات را هم مبتلا می کند! در واقع نتیجه انتخابات مبتلا به ابتلائات جامعه است.آنچه از مختصات کنونی مردم بر می‌آید، این است که مردم ایران به مجلس راستگو، کارآمد و معیشت اندیش می اندیشند.
قریب به یک دهه است که عدم صداقت برخی مسئولین، بنیان اخلاق جامعه را نشانه رفته است. شیوع ریاکاری، نخ اخلاق جامعه را کشیده است. چندی پیش از این، آمارسازهای کاذب، کف اعتماد جامعه را هم روفته بود. لذا مردم همانطور که به شعار دولت راستگویان اقبال نشان دادند، به مجلس راستگویان هم نیازمندند. مجلسی که هم راست بگوید و هم ریا نورزد.اگر قرار است دردی از جامعه درمان شود، آن «درمانِ درد »حتما مسبوق به «شناخت درد» خواهد بود. تنها مجلس راستگو می تواند در شناخت درد و شناساندن و افشای درد توفیق یابد.«عدم صداقت»، گرهِ کورِ دردهای این دهه ی مردم است. مجلسی که صادق نباشد، شفاف هم نخواهد بود.
ابتلاء دوم این روزهای مردم ما، معیشت و اشتغال است. مجلسی که معیشت و اشتغال را در صدر برنامه ها و دغدغه هایش ننهد قطعا برآیند خواست این روزهای ملت نخواهد بود.
در این دهه شاهد سقوط آزاد طبقه متوسط به زیر خط فقر بوده ایم. این سقوط به افزایش چشمگیر فاصله طبقاتی انجامیده است. مرسوم بوده که معیشت، مطالبه دهک پایین اقتصادی و آزادی، مطالبه قشر متوسط جامعه باشد.
سقوط آزادِ قشر متوسط به زیر خط فقر، آرایش و اولویت مطالبات آنان را دستکاری کرده است. در واقع امروز مطالبه معیشت، همان مطالبه آزادی است، که از نان و نوا افتاده است. بیکاری افسارگسیخته، سلامت روانی جامعه را تهدید می کند. مردم به کسی رای خواهند داد که اشتغال و معیشت در صدر شعارهایش باشد.
انجام موارد بالا تنها از عهده مجلس کارآمد برخواهد آمد. مجلس پرشعار، گره های بالا را نخواهد گشود. مجلس کارآمد و پرکار توان گره گشایی را دارد. مردم در این انتخاب، به شناسنامه دارها اعتماد بیشتری خواهند داشت. آنان که کارنامه درخشانی در عملگرایی و کارآمدی و شعارگریزی دارند. چرا که سفره مردم به قدری نحیف شده است که دیگر نه تاب دادن هزینه دارد و نه گُرده ی مردم توان دادن ِسواری! ذائقه مردم دیگر نه تندروان را بر می تابد و ناکارآمدان را.
لذا از نیازها و ابتلائات امروز جامعه برمی آید که مجلس آینده مجلسی است که اشتغال، معیشت، راست گویی، ریاگریزی و کارآمدی در صدرِ برنامه ها و دغدغه هایش خواهد بود. اگر چنین مجلسی تشکیل شد «امید، آرامش و رونق اقتصادی» هم محقق خواهد شد.
خوزستان و انتخاب دهم/
آغاز موج نظرسازی برخی رسانه‌های خاص در خوزستان/تکاپوی سایت‌های تک نفره برای موج‌سواری انتخاباتی
 فارس:این روز‌ها فضای اکثر استان‌های کشور انتخاباتی شده و اکثر نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی تبلیغات محفلی و غیر رسمی را به شکل جدی آغاز کرده‌اند.
انتخابات امسال با انتخابات‌های گذشته در بحث تبلیغاتی تفاوتی‌هایی را از لحاظ محتوای تبلیغاتی به خود دیده و آن استفاده از فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی و همچنین سایت‌های خبری است.
به طوری که در حال حاضر و به شکل روزافزونی بر تعداد کانال‌های تبلیغاتی در شبکه اجتماعی تلگرام و همچنین واتساپ افزوده شده است.
اکثر مردم از دعوت شدن ناخواسته در کانال‌ها و یا گروه‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی همچون واتساپ در تعجب هستند.
اما آنچه که در این بین نگران کننده است ظهور برخی سایت‌هایی است که تا دیروز هیچ فعالیت جدی از آن‌ها احساس نمی‌شد.
این سایت‌ها این روز‌ها برای بعضا خودشیرینی انتخاباتی و همچنین بهره‌مندی از منافع مادی! به شیوه نوینی از تبلیغات برای افراد و جریان خاص روی آورده‌اند و آن نظرسازی تحت عنوان نظرسنجی است.
این سایت‌های وابسته به جریان افراطی اصلاح طلب که بعضا به صورت تک نفره مدیریت می‌شوند با برگزاری نظرسنجی‌های ساختگی به شکل خاصی به دنبال انحراف افکار عمومی و حتی افزایش اعتماد به نفس نامزدهای مورد حمایت خود هستند.
آنچه که در این شیوه نوین نظرسازی این سایت‌ها طنز آمیز است اعلام روزانه نتیجه نظرسازی است به طوری که هر روز و با استفاده از گروه‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی تلگرام و واتساپ نتیجه نظرسازی خود را به خورد افکار عمومی می‌کنند.
آنچه که بایستی در این مقطع حساس همه گروه‌ها و به ویژه افکار عمومی مدنظر قرار دهند بی‌توجهی به اینگونه جریان‌سازی کاذب سایت‌هاست.
به هر حال با توجه به فضای غالب در انتخابات پیش‌ رو، تکاپو و پازدن ته مانده‌های جریان افراطی امری طبیعی است به ویژه آنکه با دیدن بی‌اعتنایی مردم در روزهای آینده و به ویژه در روز انتخابات دامنه نظرسازی و جریان‌سازی خیالی این‌گونه سایت‌های تک نفره بیش از پیش دیدنی خواهد بود.

تقدیر فرماندار شادگان از قهرمانان مسابقات کیک بوکسینگ کشوری
به گزارش ناصر حکیمی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان، بهروز فرج الهی فرماندار شادگان طی آئینی از علی عبرتاوی و عدنان امیری دو قهرمان رشته کینگ بوکسینگ با اهدا لوح سپاس تقدیر نمود.
بنا به همین گزارش علی عبرتاوی مقام اول و عدنان امیری مقام دوم  در بیست و دومین دوره قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی و اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا در رشته کینگ بوکسینگ را از آن خود کردند. و همچنین عدنان امیری طی هفته گذشته در مسابقات بین المللی کشور ترکیه در رشته کیک بوکسینگ مقام اول را کسب کرده است.


بهرامی گزینه نهایی اصلاح طلبان بویراحمد و دنا
یک منبع آگاه از هماهنگی شورای اصلاحات استان کهگیلویه وبویراحمد و نیروهای شاخص این اطیف در تهران برای صدور بیانیه ای در خصوص کاندیدای نهایی حوزه " بویراحمد و دنا "خبر داد.
وی که خواست نامش فاش نشود گفت : شورای اصلاحات استان با 83 رای از یکصد عضو این شورا دکتر " محمد بهرامی " کاندیدای اصلاح طلب " بویراحمد و دنا " را بعنوان کاندیدای نهایی شورای اصلاحات استان در حوزه انتخابیه " بویراحمد و دنا " انتخاب کرد که با برخی مخالفت های درون طیف اصلاح طلب روبرو شد .
این فعال سیاسی اصلاح طلب با تشریح رایزنی های درون طیف اصلاح طلب برای وحدت بیشتر در حمایت از دکتر " بهرامی " افزود : گفتگوهای انجام شده میان دوستان یاسوج و تهران سبب شد تا اختلاف نظرها به حداقل کاهش یابد .
وی گفت : با کاهش اختلاف نظر ها از امروز روز اصلاح طلبان استان با هماهنگی فعالان این طیف در تهران تصمیم گرفته شد بیانیه ای با هماهنگی همه دوستان در خصوص حمایت همه جانبه از گزینه نهایی اصلاح طلبان " بویراحمد و دنا " بزودی منتشر شود .
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود : این بیانیه در حال تدوین است و برخی دوستان مخالف تصمیم اولیه شورای اصلاحات استان هم پذیرفتند نظر اکثریت را پذیرفته و براساس تعهد تشکیلاتی عمل نمایند.


ستاد انتخاباتی بانوان «زارعی» افتتاح شد
کبنانیوز:ستاد بانوان غلام محمد زارعی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد ودنا در مجلس شورای اسلامی برای حضور در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.
به گزارش کبنانیوز از یاسوج، این ستاد با حضور علی تاج امیری رئیس ستاد غلام محمد زارعی و جمعی از بانوان در حوزه‌های مختلف از جمله دانشگاه، فرهنگیان، ورزشکاران، نخبگان علمی، زنان کار آفرین….. افتتاح شد.
علی تاج امیری در آیین افتتاح این ستاد با اشاره به نقش زنان در جامعه اسلامی، اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) هم در صحنه اجتماع و هم در صحنه خانواده اسوه و الگوی مناسبی برای همه بانوان جهان اسلام است.
وی به مهم‌ترین عامل حضور زنان در شکل‌گیری نظام اسلامی اشاره و عنوان کرد: زنان جامعه اسلامی با حضورشان چه به شکل مستقیم و چه غیرمستقیم در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند و از ارکان مهم و تأثیرگذار در انقلاب اسلامی بودند.
تاج امیری تصریح کرد: فضای سیاسی برای مشارکت زنان نیز خوشبختانه باز‌تر شده و زنان جامعه نیز این آگاهی در آنان تقویت شده که می‌توانند در سرنوشت خود تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند همچنانکه در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی نیز بخوبی از عهده مسئولیت‌های خود بیرون آمده‌اند.
رئیس ستاد غلام محمد زارعی در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی بیان داشت: برگزاری انتخابات برای کشور و نظام جمهوری اسلامی از اهمیت بسیاری برخوردار است و بی‌شک زنان بار دیگر با حضور در این حماسه ملی افتخاری دیگر برای کشور رقم خواهند زد.
وی با اشاره به اقدامات نماینده بویراحمد ودنا در مجلس شورای اسلامی در حوزه زنان گفت: در سه سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه بانوان انجام شده است که از جمله ازآن می‌توان به انتصاب اولین مدیر کل خانم دراداره کل کتابخانه‌های استان انتصاب اولین مقام سیاسی زن در استان که مربوط به معاون سیاسی فرمانداری دنا بود نام برد.

IMG_9766


تغییر حوزه به تهران در پی تایید صلاحیت
مهندس رهام یزدان پناه،کهگیلویه و بویراحمدی در حوزه انتخابیه تهران بزرگ،شهر ری،شمیرانات ،اسلامشهر و پردیس، رقابت خود برای تصاحب کرسی مجلس را ادامه می دهد.
یکی از کاندیداهای حوزه ی بویراحمد و دنا در پی تائید صلاحیتش ، با تغییر حوزه ی خود ادامه ماراتن انتخابات را در حوزه ی تهران بزرگ پیگیری می کند.
مهندس رهام یزدان پناه،نخبه هم استانی در حوزه انتخابیه تهران بزرگ،شهر ری،شمیرانات ،اسلامشهر و پردیس، رقابت خود برای تصاحب کرسی مجلس را ادامه می دهد.




Copy Right 2013 Artmis.ORG