1405/07/11 20:43


297141
تاریخ انتشار: 1398/03/03 00:54
اخیرا باب شده که وقتی مدیرکلی در استانه برکناری است در کوتاه ترین زمان ممکن مدیران ستادی و شهرستانی را تغییر می دهند و باید دانست این نوع تغییر و تحولات پسندیده و مقبول نیست

عصرجهان-شنیده های رسانه ای حاکی از انست که داریوش دیودیده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد به زودی برکنار می شود و گزینه های احتمالی  جانشین‌ی او هم برای مصاحبه به وزارتخانه رفته‌اند. اما مدیرکل دراقداماتی ضربتی دست به تغییر و تحولات گسترده‌ ی مدیریتی زد
دیودیده سالار حسین پور را از معاونت بازرگانی داخلی این سازمان برکنار و کرامت ارجمند را با مدرک تحصیلی کارشناس برنامه ریزی و مدیریت جایگزین وی کرد و حسین پور نیز به عنوان سرپرست اداره آموزش سازمان صنعت، معدن و تجارت منصوب شد.
همچنین دیودیده طی حکمی حمید جهانبین را جایگزین سید مجدالدین ملک حسینی رئیس امور اداری این سازمان کرد و ملک حسینی را به حوزه صنایع فرستاد.
داریوش دیودیده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهکگیلویه و بویراحمد نیز حکم «سید آرش موسوی» را لغو و «علی حیدری اصل» را جایگزین او به عنوان رئیس اداره امور اصناف کرد.
سید آرش موسوی نیز به عنوان سرپرست اداره امور بازرگانی خارجی منصوب شد.




Copy Right 2013 Artmis.ORG