1405/07/12 06:50


299194
تاریخ انتشار: 1398/09/26 00:58
با بارش رحمت الهی برق دو بخش چاروسا و دیشموک با جمعیت 50 هزار نفری قطع می‌شود

عصرجهان- دو بخش چاروسا و دیشموک به علت قطعی برق با اولین بارش در خاموشی مطلق به سر می‌برند.
با اولین بارش باران به علت دور بودن شبکه کابلی از ایستگاه تقویت ولتاژ برق، برق دو بخش دیشموک و چاروسا قطع خواهد شد و مردم با مشکل مواجه می شوند.
اصلی‌ترین دلیل قطعی مکرر برق در فصول بارندگی نبود ایستگاه تقویت ولتاژ برق است زیرا طول شبکه کابلی چیزی قریب 300 کیلومتر بوده و همین امر باعث می شود که با پریدن یک فیوز یا افتادن تیر برق مردم دو بخش چاروسا و دیشموک با جمعیتی افزون بر 50 هزار نفر با مشکل مواجه شوند.
مردم بخش دیشموک از قطعی مکرر برق گلایه مند بوده به گونه ای که طی چند روز اخیر و با نزول رحمت الهی چندین بار برق شهر و حومه قطع گردیده است.
شنیده ها حاکی از آن است که قطع فعلی برق در محدوده قلعه گل تا کارخانه یخ بوده که همین امر گواهی بر طولانی بودن مسیر کابلی و ناپایداری شبکه برق است که انتظار است مسئولان اداره برق و نماینده مجلس شورای اسلامی نهایت تلاش خود را در جهت ایجاد ایستگاه برق پایدار نمایند.
قابل ذکر است چندین بار مسئولان ذیربط قول عملیاتی کردن ایستگاه برق را در رسانه ها و در سال جدید به مردم داده ولی تاکنون وعده‌ای تحقق نیافته است.
=================
گزارش از وحید برومند/فارس
=================




Copy Right 2013 Artmis.ORG