1405/07/12 14:58


300817
تاریخ انتشار: 1399/04/03 16:36
جمالی با بیان اینکه کرونا همچنان هست و باید همزیستی مسالمت‌ آمیزی با آن داشته باشیم، تاکید کرد:دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسمات عروسی و عزا در این استان رعایت نمی ‌شود به نحوی که خروجی یک مراسم عزا ۳۷ بیمار کرونایی بود.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شمار قربانیان کرونا در استان به ۱۳ نفر رسید.


محمدمهدی بانشی در نشست شورای سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: متاسفانه در چهار هفته اخیر با توجه به وضعیت بیماری در استان‌های همجوار شاهد افزایش کرونایی‌های استان هستیم.
 معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: وارد اپیدمی خطرناک بیماری شدیم و اگر به همین شکل بی‌احتیاطی کنیم به زودی سرنوشتی مانند استان‌های دارای وضعیت قرمز خواهیم داشت.
 وی ادامه داد: مردم در مرحله اول بیماری به خوبی همکاری کردند لذا تقاضا داریم همکاری بیشتری برای عبور از مرحله خطرناک بیماری داشته باشند.
 این مسوول عنوان کرد: مردم سه اصل استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم شرکت در تجمعات را مدنظر داشته باشند، ضمن اینکه در فاصله‌گذاری پویا اختیاراتی برای اعمال محدودیت‌ها به استانداران داده شده که در ستاد استانی کرونا تصمیم‌گیری می‌شود.
 وی خاطرنشان کرد: در خصوص فعالیت تالارها دستورالعمل استانی تدوین شده که با چه میزان ظرفیت و همچنین ناظر ویژه فعالیت داشته باشند و اگر رعایت نکنند تعطیلی بلند مدت گریبانگیر آنها خواهد شد.
وی تصریح کرد: در چهار هفته اخیر نسبت به پنج هفته ابتدایی، مبتلایان به کرونا رشد سه برابری داشته، همچنین فوت شدگان کرونا به ۱۳ نفر رسید.

مبتلا شدن ۳۷ نفر به کرونا خروجی یک مراسم عزا در کهگیلویه و بویراحمد

کهگیلویه و بویراحمد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با بیماری کرونا هم گفت: پروتکل‌های بهداشتی ناقص اجرا می شوند و در نتیجه پیش ‌بینی موج شدید کرونا ظرف هفته های آینده محتمل است.
احد جمالی روز سه شنبه سوم تیرماه در شورای سلامت استان افزود: با توجه به وضعیت استان‌های همجوار دارای وضعیت قرمز و در سطح هشدار خوزستان، بوشهر و هرمزگان باید منتظر موج شدید کرونا در هفته های آینده باشیم.
وی استفاده از وسایل محافظ شخصی از جمله ماسک و دستکش در ادارات و برای مراجعین را الزامی اعلام و اظهارکرد: شیوه بیماری کرونا بسیار سریع است و هشدارها در این خصوص جدی است و همه باید برای عبور از پیک بیماری همکاری کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه وبویراحمد بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله ‌گذاری اجتماعی تاکید و خاطرنشان کرد: مردم عزیز استان در مرحله اول بیماری خوب رعایت و همکاری کردند اما متاسفانه رها کردند.
جمالی تاکید کرد: همه صنوف، مطب ها و داروخانه ها ملزم به انجام پروتکل های بهداشتی کرونا هستند و در غیر این صورت پلمب می ‌شوند.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا را به نحوی مدیریت کنیم که کمترین فوتی و اشغال تخت را داشته باشیم، ادامه داد: اگر رعایت نکنیم باید جنازه تحویل بگیریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تفویض اختیارات از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا به استانداران عنوان کرد: فاصله ‌گذاری پویا اعمال می شود و با کم کاری ها برخورد قانونی به عمل می آید.
جمالی با بیان اینکه کرونا همچنان هست و باید همزیستی مسالمت‌ آمیزی با آن داشته باشیم، تاکید کرد: دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسمات عروسی و عزا در این استان رعایت نمی ‌شود به نحوی که خروجی یک مراسم عزا ۳۷ بیمار کرونایی بود.
وی از تهیه و تدوین ساختار سند جامع سلامت استان خبر داد و گفت: این سند به شاخص های سلامت، ابعاد مختلف جسمانی، روانی و اجتماعی می پردازد و بهترین راهکار و چشمندازها را برای افق کوتاه مدت، تا بلند مدت طراحی و ترسیم کرده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اهمیت این سند در توسعه همه جانبه بهداشت و سلامت استان اظهارکرد: توزیع و ارتقای عادلانه شاخص های سلامت با حضور ومشارکت همه دستگاه های دولتی در شهرها و روستاهای استان تاکید دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، جمالی بیان کرد: این سند که همه مراحل تکمیلی آن طی شده و آماده برای تصویب نهایی است بعد از تکمیل برای اجرا به دانشگاه علوم پزشکی ابلاغ می شود.




Copy Right 2013 Artmis.ORG