1405/03/29 13:29


30228
تاریخ انتشار: 1395/02/11 23:54
صبح امروز انجام شد؛
ظرفیت پذیرش در سونوگرافی و دندانپزشکی را به ترتیب ۹۰ و ۵۰ بیمار دانست و تصریح کرد: ۳۵۰ میلیون تومان برای تجهیز سونوگرافی و دندانپزشکی درمانگاه هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان، با حضور اسحاق غلامپور معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد و مسئولان این شهرستان،واحد سونوگرافی درمانگاه تأمین اجتماعی دهدشت صبح امروز به بهره‌برداری رسید.
ارجمند فرهادی در این مراسم با اشاره به خدمات ‌دهی این واحد درمانی اظهار داشت: درمانگاه تأمین اجتماعی در دو بخش عمومی و تخصصی به بیماران خدمات‌ درمانی ارائه می‌دهد.


رئیس درمانگاه تأمین اجتماعی دهدشت تصریح کرد: ۵ پزشک عمومی و پزشکان متخصص روزانه بیماران را ویزیت می‌کنند.
وی با بیان این‌ که پزشکان متخصص در رشته‌های قلب،زنان و زایمان،داخلی،اطفال،اعصاب و روان و چشم در درمانگاه حضور دارند،افزود: ظرفیت پذیرش هر کدام روزانه ۵۰ بیمار بوده که در سیستم نوبت‌دهی تلفنی نامنویسی کرده باشند.


فرهادی تصریح کرد: سونوگرافی و یونیت‌های دندانپزشکی این مرکز به دستگاه‌های پیشرفته مجهز شده و مشکلی در زمینه تجهیزات درمانی وجود ندارد.
وی،ظرفیت پذیرش در سونوگرافی و دندانپزشکی را به ترتیب ۹۰ و ۵۰ بیمار دانست و تصریح کرد: ۳۵۰ میلیون تومان برای تجهیز سونوگرافی و دندانپزشکی درمانگاه هزینه شده است.
این مسئول تصریح کرد: درمانگاه تأمین اجتماعی دهدشت سال گذشته از نظر خدمات‌دهی در بین درمانگاه‌های هم سطح رتبه سوم را کسب کرد.
فرهادی اضافه کرد در آزمایشگاه این مرکز روزانه ۲۰ بیمار ویزیت می‌شوند.
دکترمهرداد باوند دندانپزشک این درمانگاه نیزگفت: در واحدهای دندانپزشکی خدماتی از قبیل پرکردن،جرم‌گیری و کشیدن دندان بصورت روزانه و توسط دو دندانپزشک انجام می‌شود.




Copy Right 2013 Artmis.ORG