1405/03/19 14:39


308459
تاریخ انتشار: 1402/02/16 11:03
در سومین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و عروسکی ایثار که به صورت زنده از شبکه باران پخش می‌شد، فلاحتی امام جمعه رشت با انتقاد از حجاب برخی حاضران در مراسم گفت: سایت ها فردا می زنند نماینده ولی فقیه در جلسه ای شرکت کرد که حجاب را رعایت نکردند. من از همه زنان و دخترانی که این جا حجاب را رعایت نکرده‌اند، بیزارم.

مهدی فضائلی، عضو دفتر رهبر انقلاب نوشت: رهبر انقلاب: رفتار امام جمعه باید همانند رفتار پدر با فرزندان خود باشد و باید همه را بر سر سفره معنویت و دین بنشاند.

همزمان حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در واکنش به رفتار امام جمعه رشت با انتشار ویدئویی نوشت: برای این دختران من و شما ( به تعبیر حاج قاسم) باید روشنگر باشیم، پدرانه دعا کنیم و از سر محبت تذکر بدهیم، به خصوص این اشخاصی که برای برنامه‌ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آمده‌اند.




Copy Right 2013 Artmis.ORG