1405/03/18 10:35


311370
تاریخ انتشار: 1403/11/02 18:02
فینال دومین دوره لیگ آیندگان کشور
«فراز بام خائیز دهدشت» برای دومین سال پیاپی بر سکوی نخست لیگ آیندگان در بخش پسران ایستاد.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان به نقل از روابط عمومی هیئت هندبال استان کهگیلویه و بویر احمد فراز بام خائیز دهدشت در فینال دومین دوره لیگ آیندگان برابر گیتی پسند به میدان رفت و در پایان با پیروزی 22-24- کاپ قهرمانی این دوره را در شهر مشهد بالای سر برد.

 

فرازبامخ ائیز دهدشت سال گذشته نیز موفق شده بود عنوان قهرمانی نخستین دوره لیگ آیندگان را از آن خود کند.

در دیدار رده بندی نیز شهید شاملی کازرون با نتیجه 24-19 از سد مقاومت شهرداری تبریز گذشت و عنوان سوم این دوره از رقابتها را به نام خود زد.

مراسم اختتامیه لیگ آیندگان نیز با حضور علیرضا پاکدل رییس فدراسیون هندبال علیرضا تاج فيروز مدیر کل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی و جناب آقای مهندس رحمانی استاندار محترم استان کهگیلویه و بویراحمد و جامعه هندبال برگزار شد.

گفتنی است دومین دوره لیگ آیندگان پسر در رده سنی زیر 17 سال با حضور 27 تیم از سراسر کشور برگزار شد.


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG