1405/03/18 14:00


31183
تاریخ انتشار: 1395/04/02 12:53
امام جمعه بندر امام:دستگاه قضا باید در سریع‌ترین زمان ممکن عامل این جنایت را محاکمه و به مجازات رسانده تا اجرای این حکم به دلیل گذشت زمان اثربخشی خود را از دست ندهد.

به گزارش جلال کاووسی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان از بندر امام، صبح امروز پیکر شهید ستوان‌یکم جواد ویسی با حضور باشکوه مردم، مسؤولان و نیروهای نظامی و انتظامی از مقابل کلانتری 13 بندر امام تا مصلای نماز جمعه این شهر تشییع شد.
پیکر مطهر این شهید برای خاکسپاری زادگاهش عصر امروز از سه راهی امیر حاضر بهبهان تا شهر لییک مرکز شهرستان بهمئی تشییع و به خاک سپرده می شود.
حجت‌الاسلام محمد تابش امام جمعه بندر امام در مراسم تشییع پیکر شهید ستوان‌یکم جواد ویسی اظهار داشتند او برای آسایش مردم جان خود را کف دست گذاشته و در این راه شربت شهادت نوشیدند.
امام جمعه بندر امام در ادامه خطاب به دستگاه قضا گفت: باید ریشه جرم و جنایت‌ها خشکانده شود و دستگاه قضایی با مخلان امنیت و آسایش مردم قاطعانه برخورد و مجرمان را به مجازات برساند.
حجت‌الاسلام محمد تابش افزود:دستگاه قضا باید در سریع‌ترین زمان ممکن عامل این جنایت را محاکمه و به مجازات رسانده تا اجرای این حکم به دلیل گذشت زمان اثربخشی خود را از دست ندهد.
شایان ذکر است شهید ستوان‌یکم جواد ویسی از مأموران پلیس آگاهی بندر امام خمینی (ره) دوشنبه گذشته هنگام دستگیری سارقان مسلح در این شهر مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

برچسب ها:
بندر امام ؛ جواد ویسی ؛

بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG