1405/03/18 11:50


322404
تاریخ انتشار: 1404/06/17 18:28
خام‌فروشی معادن سلستین و آهک هیدراته در شهرستان بهمئی به یک چالش اساسی تبدیل شده که منافع بهره‌برداران ذی‌نفوذ را در اولویت قرار داده و منافع درازمدت مردم را قربانی می‌کند. احداث کارخانه فرآوری کربنات استرانسیوم از جمله مطالبات مردم از مسئولین است

 

 پایگاه خبری عصرجهان-خام‌فروشی معادن سلستین و آهک هیدراته شهرستان بهمئی، به عنوان یک چالش اساسی در عرصه استخراج معادن، می‌تواند تأثیرات منفی بر توسعه اقتصادی و منابع طبیعی شهرستان داشته باشد. منافع بهره‌برداران ذی‌نفوذ با خام‌فروشی در تضاد با منافع جامعه قرار دارد و مانع اصلی احداث کارخانه‌های فرآوری در این منطقه، همین منافع است.

 ضرورت احداث کارخانه فرآوری
احداث کارخانه فرآوری کربنات استرانسیوم، یک مطالبه جدی از طرف مردم شهرستان بهمئی است. این کارخانه می‌تواند از خام‌فروشی معادن جلوگیری کند و به تولید ارزش افزوده منجر شود.

آهک هیدراته به طور گسترده‌ای در صنایع فولادسازی و ذوب آهن کاربرد دارد، اما سوال اینجاست که چرا معادن آهک هیدراته بهمئی با صنایع داخلی فولاد و ذوب آهن لینک نمی‌شوند؟ این عدم ارتباط باعث کاهش بهره‌وری اقتصادی و از دست دادن فرصت‌های شغلی در منطقه می‌شود.

 پتانسیل معادن سلستین
معادن روباز سلستین در شهرستان بهمئی با درجه کیفی خوب و ظرفیت بالقوه استخراج سالانه ۴۰۰۰ تن، به لحاظ ارزش صادراتی و ارزآوری می‌توانند نقش بسزایی در بهبود و شکوفایی اقتصاد ملی و شهرستان بهمئی ایفا کنند.

توجه به این موارد و اقدام مؤثر در جهت ایجاد زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری صحیح از معادن شهرستان، می‌تواند بهبود قابل‌توجهی در وضعیت اقتصادی مردم به همراه داشته باشد.

در نهایت، نیاز به همیاری مسئولان و نمایندگان مجلس برای اقدام سریع و کارآمد در راستای توسعه و آینده اقتصادی این شهرستان احساس می‌شود. 




Copy Right 2013 Artmis.ORG