«محمد الصیاد» خبرنگار شبکه العربیه مسقر در تلآویو شامگاه دوشنبه در گزارشی عنوان کرد: «از ابتدای جنگ، آمریکا حمایت زیادی از اسرائیل داشت اما اکنون به دنبال راهی برای خروج از جنگ است.»
تلویزیون خبری «العربیه» ضمن اشاره به ناتوانی آمریکا در برابر قدرت نظامی ایران، گزارش داد که ایالات متحده بهدنبال راهی برای خروج از جنگی است که با همکاری رژیم صهیونیستی علیه ایران به راه انداختهاند.

به گزارش ایسنا، «محمد الصیاد» خبرنگار شبکه العربیه مسقر در تلآویو شامگاه دوشنبه در گزارشی عنوان کرد: «از ابتدای جنگ، آمریکا حمایت زیادی از اسرائیل داشت اما اکنون به دنبال راهی برای خروج از جنگ است.»
وی افزود: «بهطور پیوسته یک پل هوایی میان آمریکا و اسرائیل وجود داشته و طی این مدت، آمریکا از این مسیر ۵۰ فروند هواپیما حامل مهمات و تجهیزات نظامی مختلف برای اسرائیل ارسال کرده است.»
خبرنگار العربیه درباره گزارشها مبنی بر کمبود موشکهای رهگیر پدافند هوایی رژیم صهیونیستی نیز گفت: «واقعیت این است که اسرائیلیها این کمبود را اعلام نکردهاند بلکه این آمریکاییها بودند که ابتدا کمبود موشکهای رهگیر را لو دادند.»
«یائیر گولان» رهبر حزب دموکراتهای رژیم صهیونیستی نیز پیشتر اذعان کرده بود ایران «حریفی سرسخت و شکستناپذیر» است و توانسته در برابر فشارها و جنگهای طولانی ایستادگی کند