1405/03/18 08:04


323297
تاریخ انتشار: 1405/02/24 16:58
طرح «اینترنت پرو» در عمل مسیر گران‌سازی ساختاری را هموار می‌کند؛ جایی که سود کلان نصیب اپراتورها می‌شود و هزینه‌ی آن مستقیماً به جیب مردم می‌رود. این حرکت، نه تنها سرمایه‌ی اجتماعی را تحلیل می‌برد، بلکه انگار جریمه‌ای است برای مردمی که در طول جنگ، ایستادگی کردند.

پایگاه خبری عصرجهان - طرح «اینترنت پرو» در فاز اول، گران‌سازی اینترنت را عادی‌سازی می‌کند و در فاز نهایی، آزادسازی آن را همراه با گران‌فروشی برای عموم مردم دنبال می‌کند.

 

در این طرح، سود کلانی نصیب اپراتورها می‌شود و با توجه به چسبندگی قیمت‌ها، یقیناً این افزایش هزینه به عموم مردم سرایت خواهد کرد.

شواهد و قرائن نشان می‌دهد که اپراتور ارائه‌دهنده «اینترنت پرو» حامی قدرتمندی دارد؛ چرا که این گران‌فروشی از سوی خرده‌فروشان نیست، بلکه یک گران‌سازیِ ساختاری است. گویی در این طرح، دارند مردمی را که در طول جنگ ایستادگی کردند، جریمه می‌کنند.

فروش «اینترنت پرو» که توأم با فساد و انحراف از طرح اولیه است، موجب عصبانیت مردم و کاهش سرمایه اجتماعی حاکمیت خواهد شد.

 




Copy Right 2013 Artmis.ORG