1405/06/23 09:27


323730
تاریخ انتشار: 1405/06/22 13:08
با حکم معاون وزیر نیرو، «اسلام قدمی» به‌عنوان مدیرعامل جدید شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد؛ در شرایطی که پروژه تأمین آب شرب شهر لیکک از سد کوثر پس از نزدیک به دو دهه همچنان ناتمام مانده و مردم بهمئی خواستار اقدام عملی به جای مصاحبه‌های نمادین هستند.

پایگاه خبری عصرجهان؛ یادداشت مدیرمسئول - بنا به اخبار واصله، طی حکمی از سوی معاون وزیر نیرو و رئیس مجمع عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران، «اسلام قدمی» به‌عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب گردید و از تلاش‌های «آرش مصلح» در دوران تصدی این مسئولیت تقدیر به عمل آمد.

این روزها برای مردم، جز عده قلیلی، تفاوت چندانی ندارد که چه کسی تودیع و یا چه فرد دیگری معارفه می‌شود. نگاه عامه مردم به این است که مدیر تودیع‌شده در راستای عمل به مطالبات عمومی چه گام‌هایی برداشته و یا چه نقصان‌ها و کاهلی‌هایی داشته است و مدیر جدید چه اقداماتی را در راستای تأمین منافع عمومی برمی‌دارد.

مدیران سابق و فعلی در دام به‌هم‌تنیده گروه‌های محفلی قدرت و نفوذ گرفتار می‌شوند یا نه؟ البته بر کسی پوشیده نیست که محدودیت قابل توجهی از سوی گروه‌های محفلی قدرت و نفوذ وابسته به مقامات رسمی بر مدیران اعمال می‌شود.

از مقدمات می‌گذریم و به مطالبات مردم بهمئی از شرکت آب منطقه‌ای می‌پردازیم. همان‌گونه که می‌دانیم یکی از پروژه‌های کلان استان که عمر آن نزدیک به دو دهه است و چندین رئیس‌جمهور، وزیر، استاندار و مدیرعامل را به خود دیده است، «پروژه تأمین آب شرب شهر لیکک از سد کوثر» است.

وعده‌های غیرمحقق‌شده بسیار داده شد و برخی قطعات، همانند قطعه اخیر در سطح شهر، دل مردم را خون کرد که هنوز آثار این زخم هویداست. «پروژه تأمین آب شرب شهر لیکک از سد کوثر» موانع و مشکلات حقیقی و حقوقی متعددی دارد که بعضاً مسئولان ذی‌ربط تلاش دارند با مصاحبه‌های سمبلیک بر آن پوشش بگسترانند، اما خیلی زود تهی بودن این مصاحبه‌ها از محتوا بر مردم عیان می‌شود.

افزون بر این، نجواهایی شنیده می‌شود که سهم مصوب شهرستان از آب شرب سد کوثر به سایر مناطق داده شود و شاید وجه مصالحه سیاسیون گردد و یا شاید کارگزاران تمایل چندانی به پایان این پروژه به‌عنوان یک سفره ملی نداشته باشند.

گرچه جا دارد شرکت مشاور مطالعات پروژه را بازخواست کرد که چرا موانع قابل‌پیش‌بینی در مسیر انتقال را از ابتدا چاره‌اندیشی نکردید؟ بابت دریافت پول مطالعات پروژه چه اقدام عملی غیر از پرینت‌های کاغذی انجام دادید؟

به‌هرحال مردم شهرستان بهمئی از جناب آقای «اسلام قدمی» رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل جدید شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد تقاضا دارند که با بررسی اقدامات انجام‌شده و بدون انجام مصاحبه‌های تهی از واقعیت یا آمارسازی، در راستای به‌سرانجام‌رسیدن این پروژه تلاش کنند.

باشد که نام شما بر تابلوی پایان این پروژه حک شود.




Copy Right 2013 Artmis.ORG