1405/03/23 21:24


3255
تاریخ انتشار: 1393/10/13 20:47
مدیر کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد:
طی بازدید و بازرسی کارشناسان این اداره کل از سطح بازار استان یک نمونه رب گوجه با نام تجاری آچاچی و فاقد نشان استاندارد کشف ، توقیف و جمع آوری گردید.

 به گزارش عصرجهان به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد: طی بازدید و بازرسی کارشناسان این اداره کل از سطح بازار استان یک نمونه رب گوجه با نام تجاری آچاچی و فاقد نشان استاندارد کشف ، توقیف و جمع آوری گردید.

 مدیر کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد: توزیع و فروش کالای مشمول استاندارد اجباری با کیفیت پایین تر از استاندارد و یا بدون داشتن نشان استاندارد ممنوع بوده و توزیع کنندگان و فروشندگان این نوع کالاها باید در خصوص محصولات داخلی ، داشتن نشان استاندارد را مورد توجه قرار دهند.   

مدیر کل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت : در صورتی که واحدهای تولید کننده محصولات بدون کیفیت و فاقد استانداردهای لازم تولید کنند بنا بر مقررات با دریافت تذکر، اخطار، تعلیق، ابطال پروانه استاندارد و یا برخورد قضایی اعم از جریمه، زندان روبه‌رو می‌شوند.

مهدی متقیان تاکید کرد: از هم استانیهای عزیز خواهشمندیم هنگام خرید کالا به تاریخ تولید وانقضاء مواد غذایی و همچنین به نشان استاندارد این محصولات توجه کنند ودر صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق شماره تلفن 33344197 به  این اداره کل  اطلاع دهند.




Copy Right 2013 Artmis.ORG