1405/03/28 19:08


42692
تاریخ انتشار: 1395/05/23 15:37
فرماندار باشت از حضور معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در باشت خبر داد.

سید مسعود حسینی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در باشت پیرامون سفر هیأت دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور از طرف هیأت دولت میهمان مردم شهرستان باشت خواهد بود.
حسینی افزود: ابتدا با حضور مسؤولان و امیری معاون رئیس‌جمهور مراسم غبارروبی از گلزار شهدای شهر باشت برگزار خواهد شد.
فرماندار باشت ادامه داد: پس از آن به منظور افتتاح گازرسانی به روستای آبدهگاه رفته و در حسینیه آن روستا ایراد سخنرانی خواهند داشت.
وی بیان داشت: در پایان این مراسم جلسه شورای اداری با حضور روحانیون، شورای شهر و دهیاران را در شهر باشت خواهیم داشت.
حسینی در پاسخ به سؤالی در خصوص چگونگی ارتباط همشهریان با ریاست جمهوری اظهار کرد: به دلیل آنکه جمع‌بندی نامه‌ها زمان زیادی طول می‌کشد بهترین راه ارتباط مردمی تلفن ۱۱۱ است که مردم می‌توانند به راحتی مشکلات خود را با هیأت دولت در میان بگذارند.
فرماندار باشت در پاسخ به این سؤال که چه تدابیری جهت حضور مردم شهر باشت در سخنرانی ریاست جمهوری در یاسوج اندیشیده شده است، بیان داشت: از طرف ستاد مردمی استقبال از ریاست جمهوری تعدادی وسایل نقلیه در نظر گرفته شده که در جایگاه‌های مشخص ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح فردا به سمت یاسوج حرکت می‌کنند تا در زمان سخنرانی ریاست جمهوری در استادیوم شهر یاسوج حضور داشته باشند.

برچسب ها:
باشت ؛

بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG