1405/03/18 18:47


5043
تاریخ انتشار: 1394/03/03 19:02
مالکان غیر خوزستانی کارخانه فولاد خوزستان، از پرداخت تعهدات مالی خود به این باشگاه سر باز زده‌اند ...

به گزارش عصرجهان، سه عضو هیئت مدیره باشگاه فولاد خوزستان و مدیر عامل این تیم به دلیل آنچه را که «درجا زدن از وعده‌های داده شده توسط مالکان باشگاه فولاد خوزستان نامیده‌اند»، به صورت دسته جمعی استعفا کردند.

سیف‌الله دهکردی، محمدعلی فرهادزاده و محمد صیادنژاد مدیر عامل و سه عضو هیئت مدیره باشگاه فولاد خوزستان، در واکنش به مشکلات مالی این باشگاه و عدم حمایت مالی مالکان کارخانه فولاد تصمیم به استعفا گرفتند.

امروز از باشگاه فولاد خوزستان خبر رسیده است، مالکان غیر خوزستانی کارخانه فولاد خوزستان، از پرداخت تعهدات مالی خود به این باشگاه سر باز زده‌اند و اعضای هیئت مدیره به دلیل نا‌امیدی از بهبود اوضاع مالی این باشگاه به صورت دسته جمعی استعفای خود را علام کردند.

استعفای مدیران باشگاه فولاد مبهم است

وی ادامه داد: امروز پس از اطلاع از استعفای دسته جمعی هیئت مدیره فولاد، هنوز دلیل این کار را جویا نشده‌ام، این در حالی است که در روزهای گذشته با تدابیری که استاندار خوزستان در این خصوص اندیشیده بود، دغدغه‌های مالی مربوط به این باشگاه برطرف شده بود.

مدیر کل ورزش و جوانان استان خوزستان تصریح کرد: استاندار خوزستان با درایت خود از مشکلاتی که در آینده ممکن بود گریبانگیر باشگاه فولاد خوزستان شود جلوگیری کرد و این اطمینان را از مالکان کارخانه فولاد اخذ کرد که نسبت به پرداختی خود به بخش ورزش عقب‌گرد نداشته باشند و همچنان از باشگاه فولاد خوزستان کما فی السابق حمایت کنند.

*بودجه‌ای بیش از فصول گذشته به فولاد تعلق گرفته است

کیانی‌زاده عنوان کرد: مالکان کارخانه فولاد نیز تعهد دادند و این تعهد به تصویب رسید که بودجه‌ای معادل فصل قبل و حتی بیشتر از آن بودجه به این باشگاه تعلق بگیرد.

وی تاکید کرد: مالکان کارخانه فولاد نیز که در تهران مستقر هستند، دلیل کم شدن بودجه حوزه ورزش در این کارخانه را، کم شدن فروش در مدت اخیر عنوان کردند، اما در عین حال درخواست‌ها و صحبت‌های استاندار خوزستان را پذیرفتند، استاندار خوزستان نیز قول دادند که مشکلات حول و محور این کارخانه را برطرف سازد.

مدیر کل ورزش و جوانان استان خوزستان افزود: از نظر ما و با توجه به حمایت‌هایی که در خصوص این باشگاه تصویب شده، مشکلی پیش روی این باشگاه قرار ندارد و استعفای امروز مدیران فولاد خوزستان بی‌دلیل و مبهم است.

کیانی‌زاده یادآور شد: بودجه فصل آینده این باشگاه تصویب شده ولی به دلیل اینکه در ابتدای سال قرار داریم، طبعا پرداختی هم وجود نخواهد داشت و ما به مدیران باشگاه فولاد عنوان کردیم که بروند و برای فصل آینده برنامه‌ریزی‌های لازم را به انجام برسانند.

*استعفای مدیران باشگاه فولاد به دلایل مالی نیست

وی ابراز کرد: این استعفا قطعا به دلیل پایبند نبودن مدیران کارخانه فولاد به تعهداتشان نیست و دلیل دیگری دارد که باید در این خصوص علت را جویا شویم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان خوزستان در خصوص انتقال امتیاز فولاد نوین نیز اشاره کرد: طی روزهای گذشته جلساتی نیز در این خصوص با حضور استاندار گرفته شد و عنوان شد که امتیاز این تیم قطعا باید در استان باقی بماند.

کیانی‌زاده اظهار کرد: در روزهای آینده نیز در این خصوص جلسه‌ای با مدیران فولاد در این خصوص گرفته خواهد شد و تکلیف این تیم به زودی مشخص می‌شود.منبع:فارس


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG