1405/03/18 21:37


5290
تاریخ انتشار: 1394/03/20 18:54
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلام ضمن حمایت از قوه قضاییه در برخورد با حمید بقایی تاکید کرد که هر چه زودتر سیر قضایی و دادرسی به این پرونده در دستور کار قرار گیرد تا برخورد قضایی لوث نشود.

عصرجهان:حسن کامران  دستجردی در گفت و گو با خانه ملت با اشاره به بازداشت معاون اجرایی احمدی نژاد گفت: بر خورد دستگاه قضا با هر تخلفی قابل تقدیر است. البته در برخوردهای قضایی باید انصاف رعایت شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس نهم شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر رعایت انصاف در برخورد قضایی، انتظار می رود که هر چه زودتر به این گونه پرونده ها رسیدگی شود.

وی اظهار داشت: دستگاه قضایی هر حکمی برای پرونده حمید بقایی دارد هر چه زودتر اعلام کند، چرا که با طولانی شدن بررسی این گونه پرونده ها برخورد قضایی لوث و بی تاثیر خواهد شد.

 این نماینده اعتقاد دارد که اگر اقدامات چه تنبیهی و چه تشویقی به موقع انجام نشود، بی نتیجه خواهد بود.

 کامران در ادامه گفت: برخورد با مسئولان متخلف در دولت‌ها نشان از این دارد که کشور حساب و کتاب دارد. به این لحاظ برخورد های قانون اصل حسابرسی را نشان می‌دهد.

 نماینده مردم اصفهان در مجلس اظهار داشت: با وجود برخوردهای قضایی با چنین افرادی، همچنان شاهد حضور کارچاق کن‌ها در بدنه دولت وجود دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: لازم است ریشه کارچاق کن‌ها را بسوزانیم تا از دولتی به دولت دیگر منتقل نشود.

برچسب ها:
عصرجهان ؛ حمید بقائی ؛

بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG