1405/03/18 21:05


5677
تاریخ انتشار: 1394/04/16 11:13
اولین تمرین پدیده با حضور سرمربی جدید این تیم در مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، اولین تمرین تیم فوتبال پدیده خراسان با حضور سرمربی جدید این تیم امروز و از ساعت 18:30 دقیقه در زمین کارگران مشهد برگزار شد که این تمرین به نوعی مراسم معارفه رضا مهاجری به عنوان سرمربی جدید این تیم بود.

میلاد غریبی بازیکن فصل گذشته این تیم با وجود اینکه هنوز با پدیده قراردادی امضا نکرده امروز پا به پای سایر بازیکنان تمرین کرد تا نشان دهد قصد ماندن در پدیده را دارد.

گفتنی است، امروز یک مربی بدنساز همراه با مهاجری به تمرین پدیده آمد و قرار است یک مربی تمرین‌دهنده خارجی هم به کادر فنی پدیده اضافه شود.قرار است مهاجری تا فردا اعضای کادر فنی تیمش را اعلام خواهد کرد.

این در حالیست قبلا شهرام شفیع زاده در رابطه با تعیین کادر مربیان تیم استقلال اهواز گفت: با آقای رضا مهاجری صحبت های اصلی را داشتیم و در کلیات با وی به توافق رسیدیم و در صورتی که بتوانیم در یک سری مسائل جزئی نیز با او توافق کنیم در سال آینده می توانیم در خدمت او باشیم و سرمربی استقلال اهواز در لیگ پانزدهم رضا مهاجری خواهد بود.

خبر شهرام شفیع زاده را اکثر سایت های معتبر ورزشی پوشش دادند

خبر مرتبط:

سرمربی استقلال اهواز در لیگ پانزدهم انتخاب شد

 


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG