1405/03/18 21:24


5868
تاریخ انتشار: 1394/05/05 12:53
رئيس اداره بهزيستی مسجدسليمان:
بزرگنمايی آمار خودكشي نه تنها کمکی به کنترل اين آسيب نمی نماید. بلکه به تشدید بحران و شکستن قبح آن در جامعه می انجامد

به گزارش "پریسا طاهری" خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی "عصرجهان" نادر بابا احمدی رئيس اداره بهزيستی شهرستان مسجدسليمان در نشست خبری روز يك شنبه مورخه 94/5/3در حضور خبرنگاران اظهار داشت: اصحاب رسانه چشم بينا و زبان گويا جامعه هستند و بدون چشم داشت به بيان عملكردها و انعكاس دقيق وقايع و رويداد ها شهرستان می پردازند.

ايشان با اشاره به وقايع بعد از انقلاب از جمله جنگ تحميلی، ورود مواد مخدر، تحريم های مکرر كشورهاي اروپايی و آمریکائی ابراز كرد، کشور ایران به رهبری حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری از تمام اين امتحانات سربلند بيرون آمد.

نادر بابا احمدی با عنایت به رسالت سازمان بهزيستي در خصوص پيشگيري آسيب هاي اجتماعي مانند كودك آزاری، همسر آزاری، طلاق و خودكشي افزود: پیشگری و درمان این آسیب های اجتماعی نیاز به همکاری و تعامل بین بخشی ادرات و سازمان ها دارد. و سازمان بهزیستی به تنهائی نمی تواند از عهده این مسئولیت خطیر برآید.

رئيس اداره بهزيستی شهرستان مسجدسليمان به استناد تحقيقات و پژوهش های  سال 1390که در سطح محلات آسيب خيز مسجدسليمان انجام گرفت ٤عامل اصلی خودكشی را بدین شرح برشمرد:

1- بيكاری  2-اعتياد  3-شكست های عشقی و خانوادگی  4-بيماری های اعصاب و روان

بابا احمدی در همین مورد اعلام نمود: اداره بهزیستی در خصوص پیشگیری از خودکشی بر مبنای همین چهار عامل سیاست های خود را تنظیم نمود.

نادر بابا احمدی از ارائه آمارهای غیر کارشناسی شده خودکشی و بزرگ نمائی و بهتر بگویم سیاه نمائی موضوع در سطح مسجدسلیمان انتقاد نمودند و اظهار داشتند: بزرگنمايی آمار خودكشي نه تنها کمکی به کنترل اين آسيب نمی نماید. بلکه به تشدید بحران و شکستن قبح خودکشی در جامعه می  انجامد. لذا باید در بکار بردن این عبارت ظرافت به خرج دهیم.

وی افزود همانگونه که ملاحظه نمودید کنترل خودکشی بر منبای علل آن کاری است که از عهده سازمان بهزیستی به تنهائی بر نمی آید بلکه باید تمام دستگاه ها و رسانه های جمعی در شکل گیری فضائی مفرح، آرامش بخش و امید بخش به ادامه زندگی  کمک نمایند. به عنوان مثال شهرداري مي تواند با مبلمان شهری مناسب، اجراي برنامه های شادی بخش همانند طنز، جنگ شادی در سطح شهر و محلات  به ايجاد فضائی شاد و امید بخش کمک نماید.

رئيس اداره بهزيستی شهرستان مسجدسليمان در موضوع پدیده اعتياد با اشاره به تاسيس ٣مركز تمام وقت و شبانه روزی ترك اعتياد در دوره های ٢٨روزه درمانی افزود: در این مراکز اسكان موقت، وعده های غذايی و وسايل بهداشتي  به معتادان ارائه می گردد. لذا مانند گذشته دیگر شاهد معتادان سرگردان در سطح شهر و مراکز عمومی مانند پمپ بنزین ها و یا وجود پدیده کارتن خوابی نیستیم.

بابا احمدی به تفاهم نامه پيشگيری از آسيب های اجتماعی سال 94 اداره كل بهزيستی استان خوزستان و اداره بهزيستی شهرستان مسجدسليمان اشاره نمودند و در این رابطه اظهار داشتند، طبق اين تفاهم نامه بهزيستی مسجدسليمان مكلف است در جهت  پيشگيری از آسيب های اجتماعی گام هاي موثر تری بردارد و مقرر شده بود این طرح در یک دوره سه ماهه انجام پذيرد ولی با نظر كارشناسان اداره كل بهزيستی استان تا اواخر سال٩٤ادامه خوهد داشت. امیدواریم این طرح با همكاری همه ادارات و رسانه ها خروجي مثبتی در پي داشته باشد .

رئيس اداره بهزيستی شهرستان مسجدسليمان در پايان اظهار عنوان نمود: مركز مداخله در بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی واقع در پنج بنگله-بالاتر از پارك گل نرگس و شماره تماس 123  با حضور كارشناسان مجرب و آموزش ديده آماده همكاری و ارائه خدمات به خانواده های محترم در زمينه اختلافات خانوادگی، كاهش طلاق، مشاوره تحصيلي و....مي باشد.


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG