1405/03/18 19:57


6280
تاریخ انتشار: 1394/06/05 07:54
فرماندار شادگان همراه با دهقان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان ضمن افتتاح چند طرح عمرانی به دیدار خانواده شهدا کارکنان دولت در شهر شادگان رفتند.

به گزارش ناصر حکیمی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، صبح امروز بمناسبت هفته دولت ساختمان اورژانس همراه با یکدستگاه امبولانس  مدرن و مجهز با اعتباری بالغ بر  شش میلیارد ریال در بندر تجاری شادگان با حضور مهندس دهقان معاونت امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان  فرج اللهی فرماندار شادگان مسولین اداره کل بنادر استان خوزستان و بازرگانان، ملوانان، خانواده شهداء، ناخداهای شناورهای تجاری، مسئولین ادرات، نیروی های انتظامی و سپاه پاسداران افتتاح شد.

 شایان ذکر است این بندر با پیگیری مستمر دکتر مقتدایی استاندار خوزستان و فرج الهی و نماینده مردم در مجلی شورای اسلامی و اداره کل بنادر و دریانوردی در مورخ ۹۳/۱۰/۸ راه اندازی و هم اکنون با ۴۰۰ فروند شناور و صادرات ۲۰۰ هزار راس دام زنده سبک و سنگین زنده و مواد معدنی و کاه و یونجه به کسورهای خلیج فارس در این مدت کوتاه از بنادر فعال گردیده که یکی از دلایل سرعت در عملیاتی و سبقت گرفتن از سایر بنادر که عمر طولانی دارند تجربه اقای فرج اللهی و مشاورین با تجربه و دلسوز ان می باشد قابل ذکراست تاکنون بیش از ۵۰‌میلیون دلار ارزش صادرات این بندر بوده که کلیه زیر ساختها و امکانات را دارد و پیش از ۲۰۰ فرصت شغلی و ۹۰۰۰نفر ارتزاق می نمایند

صبح امروز فرج اللهی فرماندار شادگان همراه با دهقان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان و جمعی از مسولین ضمن افتتاح چند طرح عمرانی به دیدار خانواده شهدا کارکنان دولت در شهر شادگان رفتند.


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG