1405/03/18 20:19


6981
تاریخ انتشار: 1394/07/20 19:35
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد، از کشف 58 کیلو و 250 گرم مواد مخدر از نوع حشیش و دستگیری دو سوداگر مرگ در شهر یاسوج مرکز این استان خبر داد.

عصرجهان: سرهنگ "سعید بالش‌زر" گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر ضمن هماهنگی و کسب دستور مقام قضائی با اجرای طرح کنترل محورهای مواصلاتی در محور "یاسوج - اصفهان" به یک دستگاه خودرو وانت بار مشکوک و برای بازرسی آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی توقیفی مقدار 58 کیلو و 250 گرم مواد مخدر از نوع حشیش که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود، کشف شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این عملیات، راننده و سرنشین این خودرو دستگیر شدند، اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG