1405/03/18 23:15


7241
تاریخ انتشار: 1394/08/07 23:04
مسابقات فوتبال لیگ برتر خوزستان
یعقوب سلحشور با تمجدید از بازی شاگردانش گفت: اگر داور بازی با تیم میهمان مهربان نبود نتیجه بازی جوری دیگر رقم می خورد.

به گزارش فیروز بیگلری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان از ایذه، هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر خوزستان با پیروزی تیم سپاهان ایذه مقابل وحدت اندیمشک به پایان رسید.

در این بازی که در ورزشگاه تختی ایذه برگزار شد شاگردان یعقوب سلحشور با ارائه یک بازی دیدنی و یک طرفه موفق شدند با نتیجه 3 بر 1 میهمان خود وحدت اندیمشک را با شکست بدرقه کند.

برای طلایی پوشان سپاهان ایذه در این دیدار ستار باقری ،محمد محمدی و مهدی مردانی گلزنی کردند.

در پایان بازی یعقوب سلحشور سرمربی ارزنده و کاردان سپاهان ایذه با تمجدید از بازی شاگردانش گفت: بازی خیلی خوبی ارائه دادیم و اگر داور بازی با تیم میهمان مهربان نبود نتیجه بازی جوری دیگر رقم میخورد.

وی افزود: متاسفانه ما هنوز متوجه نشدیم آیا نماینده ایذه هستیم یا خیر؟ ولی از عدم حمایت مسئولین نسبت به این تیم که تنها نماینده فوتبال ایذه و حتی شمال شرق خوزستان مشخص است ما نماینده این شهر نیستیم.

یعقوب سلحشور سرمربی فهیم و متعصب سپاهان ایذه در پایان از نحوه بازی شاگردانش ابراز رضایت کرد و تصریح کرد: امروز شاگردانم تمامی دستورات و برنامه ها را در زمین پیاده کردند که جا دارد از تمامی بازیکنان تشکر کنم.


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG