1405/03/18 15:18


7312
تاریخ انتشار: 1394/08/11 00:19
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: 16 درصد زنان و مردان بالای 30 سال کهگیلویه و بویراحمد دارای فشار خون بالا هستند.

به گزارش صدیقه محمدی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، دکتر رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج صبح امروز در جلسه شورای سلامت کهگیلویه و بویراحمد  با اشاره به افزایش بیماری‌های غیرواگیر در کشور و استان گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی 40 درصد، سوانح و حوادث 14 درصد و سرطان‌ها و تومورها 12 درصد باعث مرگ و میر در استان کهگیلویه و بویراحمد شده است.

وی با بیان اینکه براساس مطالعات صورت گرفته مردم ایران چند سال زودتر به بیماری‌های سرطان و سکته‌ها دچار می‌شوند، افزود: علت افزایش مرگ و میرهای ناشی از سرطان و سکته‌ها تغییر سبک زندگی، مصرف دخانیات در سنین پایین، کم‌تحرکی و افزایش مصرف فست‌فودها است.

این مسئول اضافه وزن و چاقی را یکی از علل اصلی ایجاد بیماری‌های غیرواگیر دانست و بیان کرد: 50 درصد زنان و 35 درصد مردان بالای 30 در کهگیلویه و بویراحمد دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: 16 درصد زنان و مردان بالای 30 سال کهگیلویه و بویراحمد دارای فشار خون بالا هستند.


بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG