1405/03/18 19:57


8398
تاریخ انتشار: 1394/10/09 01:59
چاچا مدت بیست سال لیدر تیمهای مختلف فوتبال بود سیزده سال هم بعنوان ماساژوردر تیمهای ملی نوجوانان،جوانان،بزرگسالان و تیم های باشگاهی دیار کارون و تیم نظامی پاس تهران اشتغال داشت.

محمد ابولیان(نوروزی)/پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان

رضا چاچا چهره ی دوست داشتنی که سالها بعنوان نماد لیدرهای مهد فوتبال ایران دیارکارون شناخته می شد به علت سکته ی قلبی درسن 72سالگی دارفانی راوداع وبه جهان باقی شتافت رضاچاچا دردوره ی سرمربی گری حشمت مهاجرانی  مسئولیت اجرایی داشت و مدتی هم در کنارهمایون شاهرخی درباشگاه پاس تهران فعالیت کرد.

محمدرضاصفاریان متولد1322شهراهوازبود پدرش اصالتا کردستانی و مادرش اهل دزفول بود وی از دوران کودکی و در سن شش هفت سالگی به ورزش روی آورد و در بین رشته های ورزشی فوتبال را انتخاب کرد چاچا فوتبال را در محلات شهراهواز ادامه داد.

 در کنار کارون و در زمین های که به رضاچاچا معروف بود وی مدتی هم بعنوان توپ جمع کن درمسابقات لیگ حاضرمی شد.

چاچا مدت بیست سال لیدر تیمهای مختلف فوتبال بود سیزده سال هم بعنوان ماساژوردر تیمهای ملی نوجوانان،جوانان،بزرگسالان و تیم های باشگاهی دیار کارون و تیم نظامی پاس تهران اشتغال داشت.

 البته ایشان علاوه بر فوتبال در رشته های بوکس،کاراته وکشتی هم بعنوان ماساژورکار کرده بود وی علاقه فراوانی به ماساژوری بوکسورها داشت آخرین باری که مطلبی در مورد چاچا به نگارش درآوردم اوایل پاییز امسال بود که وی را جلوی درب اداره ی پست مرکزی اهواز دیدم که با کیسه های قرمزرنگ برنجی اش آرام گوشه ی نشسته و نظاره گر رهگذران بود و خدامی دانست در دل این مرد رنج کشیده چه می گذرد.(زندگی به سبک بوقچی اسبق تیم ملی)

آخرین باری که چاچا را دیدم و به وی عرض ادب نمودم روز قبل از بازی استقلال اهواز و تراکتورسازی تبریز بود .آری رضا چاچا هم مظلومانه از میان ما رفت بعد مسئولان و باشگاهای که سال تا سال از پیرمردی که روزگاری خالق شادی ورزشگاههای شهرمان بود سراغی نمی گرفتند ولی همین که از دنیا رفت گوشه گوشه ورزشگاه تختی و غدیررا به بنرهای قد و نیم قد آزین بستند

روحش شادیادش گرامی

برچسب ها:
رضا چاچا ؛ چاچا ؛

بیشتر بخوانید :



Copy Right 2013 Artmis.ORG