1405/03/26 12:41


84870
تاریخ انتشار: 1395/09/03 01:44
اداره‌کلی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که بسیاری از مدیران آن از یک منطقه و طایفه خاص و به نوعی هم‌ولایتی آقای مدیرکل هستند.

عصرجهان- یکی از دلایل محرومیت مضاعف و بیش از حد و نرم کشوری در استان کهگیلویه و بویراحمد؛ عدم استفاده از توانمندی و شایستگی فرزندان شایسته استان در مناصب مختلف است، البته این اشکال تنها مربوط به این دوره نیست چرا که در دوره‌های گذشته نیز چنین بوده و هیچ تفکر سیاسی و جریانی نمی‌تواند ادعا کند که مبری از خطا بوده است.
کیست که از قوم‌گرایی و طایفه‌نوازی در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر نداشته باشد و نداند که شایستگی‌ها در حاشیه قرار گرفته است، استانی که از این درد تاریخی در رنج و عذاب است و باید جوانان اندیشمند و خلاقش همیشه در حاشیه باشد و بر عکس افراد ناتوان هم طایفه‌ای در مصدر امور قرار گیرند.


به تازگی مطلع شده‌ایم که اداره و دستگاهی در استان وجود دارد که بسیاری از مدیرانش از یک منطقه خاص و یا از یک طایفه خاص بوده و آقای مدیرکل نیز فرزندی از همان دیار است.
خوشبختانه در این موضوع پای هیچ یک از نمایندگان استان در میان نیست و منصوب شدگان وابستگی به نمایندگان سه‌گانه استان ندارند.
از رئیس شهرستان یک منطقه گرفته تا برخی از معاونان و مسؤولان دوایر مهم و ادارات این اداره‌کل از منطقه‌ای خاص منصوب شده‌اند که در نوع خود اگر نگوییم بی‌نظیر بلکه کم‌نظیر است/فارس

استخدام فله ای بستگان آقای مدیرکل؛



Copy Right 2013 Artmis.ORG