1405/03/24 08:09


85007
تاریخ انتشار: 1395/09/10 15:01
در کنفرانس مطبوعاتی دکتر همایون یوسفی نماینده مردم اهواز عنوان شد؛
دکتر یوسفی در بحث احیای کارون به عنوان شریان اصلی استان خوزستان گفت: اگر شاهد حضور و ظهور تمدن در جلگه خوزستان بودیم به علت وجود کارون بوده و اگر کارون نباشد مطمئنا خوزستانی تمدنی نخواهد داشت و برای آبادانی کویر نباید جلگه ها را از بین برد.

به گزارش پریسا طاهری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، کنفرانس مطبوعاتی دکتر همایون یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی،کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی عصر سه شنبه در تالار اجتماعات پژوهش سرای غدیر با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.
دکتر همایون یوسفی نقش رسانه را در جامعه توسعه یافته مهم بر شمرد و افرود:رسانه ها چشم و گوش و زبان مردم هستند ومطمئنا هر چه رسانه ها در یک جامعه فعال تر و با قدرت بیشتر باشند از ایجاد آسیب های اجتماعی بیشتر جلوگیری خواهند کرد ووامیدواریم کشور ما ضمن توسعه در همه امور دیگر در عرصه رسانه نیز شاهد توسعه بیشتر و آزادی عمل بیشتری باشیم.


*هر چه رابطه مسئولین با فعالین رسانه بیشتر باشد مصونیت بیشتری به جامعه تزریق خواهد شد*
 همایون یوسفی اظهار کرد: برگزاری این نشست رسانه ایی به دو علت بود یکی به مناسبت روز مجلس و اینکه 6 ماه از مجلس دهم گذشته است و فرصت مناسبی است که با برگزاری این نشست در خصوص اقدامات انجام شده و برنامه های آتی همفکریی و تبادل نظر نماییم.
وی اهم اقدامات و پیگیری های انجام شده را در حوزه های محیط زیست ،سلامت،اشتغال ،آب و فاضلاب و حوزه فرهنگی و ورزشی دانست.
همایون یوسفی گردو غبار ، انتقال آب و کارون را سه موضوع مهم محیط زیستی در خوزستان دانست و افزود: در خصوص مشکل گردو غبار  در استان با اکثر مسئولین ارشد کشوری جلسات مهم و زیادی برگزار شد و سعی کردیم حساسیت زیادی را در مسئولین کشوری در این خصوص ایجاد نماییم
 وی با بیان اینکه مشکل گرد و غبار خوزستان اگر بخواهد حل شود با امکانات و اعتبارات درون استانی حل نخواهد شد افزود؛  برای رفع  مشکل گرد و غبار در خوزستان یک راه حل و طرح ملی ضروری است به همین دلیل با جلسات و پیگیری های انجام شده و با همکاری سازمان محیط زیست کشور، سازمان محیط زیست خوزستان و اساتید مربوطه طرحی نوشته شده است که اگر در هیئت دولت تصویب شود همچون «مدل احیای دریاچه ارومیه » که در کشور مدلی موفق بود می توان به نتایج مثبت آن امیدوار بود
وی افزود: طبق این طرح کانون های داخلی گرد و غبار در یک بازه  زمانی پنج تا شش کنترل می شوند.
وی افزود: پیش نویس طرح بزودی به رئیس جمهور محترم ارسال و رونوشت آن به وزرای دولت ارائه خواهد شد و ان شاء الله این طرح در صورت نهایی شدن مثل مدل احیای دریاچه ارومیه یک طرح موفق خواهد بود.
همایون یوسفی با بیان اینکه نوع گرد وغبار از منابع داخلی شدیدتر و ماندگاری بیشتری  دارد گفت: گردو غبار خوزستان دارای دو منبع داخلی و خارجی است که منبع داخلی آن در 7 کانون و با وسعتی حدود 350 هزار هکتار است که با کنترل این کانون ها 40 تا 50 درصد شدت و میزان گردو غبار کاهش خواهد یافت
یوسفی با اظهار اینکه بحث انتقال آب از سرشاخه های کارون از سال 1341 شروع شده است، افزود: طرح تونل کوهرنگ 1 اولین طرح انتقال آب بوده است و طبق برآورد ها که صورت گرفته طرح تونل کوهرنگ 3 کلیه نیازهای آبی مناطق مرکزی را پوشش می دهد و در حال حاضر طرح بهشت آباد که یکی از دغدغه های اصلی مردم خوزستان و چهارمحال و بختیاری می باشد ، توسط نمایندگان این دو استان پیگیری می شود تا از این انتقال جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه به عنوان وکلای مردم در بحث انتقال آب مطالبه جدی داریم افزود: با پیگیری های انجام شده از انتقال آب برای مصارف صنعتی از تونل بهشت آباد جلوگیری شد و در حد  مصارف آشامیدنی کاهش یافت.


*انتقال آب  بین حوزه ایی باعث تشدید گرد و غبار خواهد شد*
 دکتر همایون یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود افزود:در طرح کنترل گرد و غبار یک فصل را به طور مشخص به انتقال آب بین حوزه ایی اختصاص دادیم و با اعداد وارقام ثابت کردیم که با انتقال آب بین حوزه ایی پدیده گرد وغبار در استان تشدید خواهد شد و باید انتقال آب بین حوزه ایی کنترل شود .
*انتقال آب و احداث سدها از مباحث بسیار غیر کارشناسانه بود*
دکتر همایون یوسفی اظهار داشت: کسانی که بدنبال سد زدن های غیر کارشناسانه بودند متاسفانه هم اکنون به دنبال انتقال آب به طور غیر کارشناسی هستند و بطور حتم این انتقال آب  باعث از بین رفتن حیات در یک منطقه و عوارض شدید در نقاط دیگر کشور خواهد شد
*نباید بخاطر آباد کردن کویر جلگه های حاصلخیر را از بین برد*
دکتر یوسفی ادامه داد: طرحی به منظور احیای کارون در وزارت نیرو در حال پیگیری است که امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم بحث لایروبی اروند و کارون حل شود
  دکتر یوسفی در بحث احیای کارون به عنوان شریان اصلی استان خوزستان گفت: اگر شاهد حضور و ظهور تمدن در جلگه خوزستان بودیم به علت وجود کارون بوده و اگر کارون نباشد مطمئنا خوزستانی تمدنی نخواهد داشت و برای آبادانی کویر نباید جلگه ها را از بین برد.


*خوزستان از نظر فضاهای درمانی و تخت های بیمارستانی رتبه مطلوبی در کشور ندارد*
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در خصوص حوزه سلامت اظهار داشت: در حال حاضر از نظر فضاهای درمانی و تخت های بیمارستانی وضعیت و در سطح مطلوبی در کشور قرار نداریم و به همین علت برای رفع این معضلات، پیگیری های مجدانه ایی در حوزه سلامت و رفع مشکلات و معضلات درمانی شهروندان انجام شده است .
 *ساخت بیمارستان جدید ابوذر اهواز به عنوان بیمارستان فوق تخصصی کودکان*
 یوسفی اظهار داشت: مراحل ساخت این پروژه در حال انجام است و تقریبا 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و از زمانی که توسط بنیاد مستضعفان کار به عهده گرفته شده مراحل ساخت این بیمارستان با سرعت بیشتری در حال انجام است و ان شاء الله با برنامه ریزی های انجام شده در ابتدای سال جدید این بیمارستان فوق تخصصی که از مجهزترین مراکز تخصصی کشور محسوب خواهد شد راه اندازی شود.
*مرکز درمانی سوانح سوختگی*
یوسفی از معضلات درمانی استان و استان های همجوار را مرکز درمانی سوانح سوختگی عنوان کرد و گفت: برای حل این مشکل با پیگیری های انجام شده کار ساخت آن به بنیاد مسکن سپرده شده و کمبود اعتبار آن در سفری که وزیر محترم نفت به استان داشتند تا حدود زیادی مرتفع گردید واگر کار به درستی پیش رود در ابتدای سال جدید این بیمارستان  که یکی از مجهزترین و پیشرفته ترین مرکز سوانح کشور خواهد بود به بهره برداری خواهد رسید.
*ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی و بازسازی بیمارستان های رازی و گلستان*
یوسفی در خصوص ساخت بیمارستان 2000 تخت خوابی که از موضوعات مهم دیگر در حوزه سلامت و درمان استان است اظهار داشت:  زمین این بیمارستان اختصاص داده شده است اما هنوز به مراحل پیشرفته نرسیده است با  پیشنهادی که  به وزیر بهداشت داده شده و اعلام موافقت کتبی ایشان ، به دلیل گستردگی این بیمارستان  و مشکل اداره آن و افزایش زمان مدت ساخت این بیمارستان قرار شد  که بیمارستانی نزدیک به 1000 تخت خوابی در محل بیمارستان جدید با جذب سرمایه گذاری خارجی ساخته شود و سایر اعتبارات صرف هزینه بازسازی بیمارستان رازی و گلستان اهواز که جزء بیمارستان های قدیمی و نیاز به بازسازی اساسی دارند اختصاص داده شود.
*بیمارستان فوق تخصص تنفسی*
 نماینده مردم اهواز,باوی و حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در خصوص بیمارستان فولاد که نیمه کاره است گفت: با پیگیری های انجام شده این بیمارستان از فولاد تحویل گرفته شد و با اعتباری که برای آن در نظر گرفته شده است قرار است که  این بیمارستان به عنوان یک بیمارستان فوق تخصصی تنفسی شروع به کار بنماید.
 *ساخت مرکز جامع سرطان*
عضو فراکسیون امید در خصوص ساخت مرکز جامع سرطان عنوان کرد: در این زمینه با بنیاد برکت قراردادی منعقد شده که قرار است این بیمارستان توسط بنیاد برکت راه اندازی شود که می تواند قطب بسیار مهم از جهت بیماری های خون و سرطان که در حال پیشرفت هستند باشد.
وی ادامه داد: مبلغی حدود ده میلیارد تومان برای بازسازی بیمارستان سینا اختصاص داده شده است که ان شاء الله با تخصیص این اعتبار وضعیت این بیمارستان بهبود یابد
 دکتر یوسفی در خصوص بهبود  وضعیت درمانی در باوی وحمیدیه نیز اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده موافقت اولیه برای احداث پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی برای منطقه باوی گرفته شده است و امیدواریم که ساخت این مرکز  هر چه زودتر وارد مرحله اجرایی شود و بدین وسیله مشکلات و معضلات درمانی مردم شریف باوی تا حدودی برطرف گردد و همچنین برای حل مشکلات درمانی و بهداشتی منطقه حمیدیه همزمان پیگیر ساخت مرکز مشابهی در این شهرستان هستیم
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با ارتباطاتی خوبی با خیرین سلامت در مرکز برقرار شده است که این خیرین پروژه های عظیمی رادر نقاط مختلف کشور اجرا کرده اند و آمادگی خود را جهت حضور و سرمایه گذاری در استان خوزستان اعلام کرده اند.
وی ادامه داد: همچنین  با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در حال پیگیری ساخت مجموعه بیمارستانی در اهواز هستیم. از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی در نقاط مختلف کشور پروژه های درمانی و بیمارستانی مختلفی را اجرا کرده است و این مهم در استان خوزستان نیز در حال مذاکره و پیگیری است.
*مجمع نمایندگان خوزستان پیگیر پزشک قلابی در مسجدسلیمان خواهند بود*
دکتر یوسفی در خصوص پزشک جعلی مسجد سلیمان اظهار داشت :اگر چنین اتفاقی افتاده و آقایان متوجه نشدند پس خیلی مسائل دیگر نیز متوجه نشده اند!!
ما انتظار داریم مسئولین کشوری، استانی و منطقه ای پاسخ مناسبی برای این موضوع داشته باشند.
 به طور قطع این موضوع  در مجمع نمایندگان استان پیگیری های لازم خواهد شد و نامه ای به وزیر بهداشت آماده شده است  که از ایشان در این خصوص پاسخ بخواهیم.
*اختصاص اعتبارات از صندوق ذخیره ارزی برای حل مشکل آب و فاضلاب استان خوزستان*
نماینده مردم اهواز,باوی و حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی آب و فاضلاب را از مشکل اساسی و مهم استان خوزستان عنوان کرد و بیان داشت: از روز اول استاندار محترم دکتر شریعتی و مجمع نمایندگان استان پیگیر این موضوع بوده اند. قرار شده است مبلغ و اعتبار بسیار خوب و مناسبی از صندوق ذخیره ارزی در این خصوص اختصاص داده شود. سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دولت موافقت های اولیه خود را اعلام کردند. امیدوارم با تامین این اعتبار از صندوق ذخیره ارزی در یک پروسه 3 تا 5 ساله موضوع آب و فاضلاب استان سامان بهتری پیدا کند


*بومی شدن استخدامی ها و پشتیبانی پروژه ها در درون استان*
دکتر همایون یوسفی افزود: در خصوص بحث اشتغال در چند مورد پیگیری و مکاتبات انجام شده است. یکی از آن ها بحث بومی بودن استخدام ها است  که در این خصوص با وزیر نیرو، نفت و کشاورزی در حال پیگیری هستیم.همچنین به دنبال این هستیم که پشتیبانی کارها و پروژه ها و خریدها در درون  استان انجام گردد که مطمئنا این مسئله باعث ایجاد اشتغالرایی بیشتر و گردش پولی بیشتر برای استان خوزستان می باشد.
همایون یوسفی در خصوص مسائل فرهنگی و ورزشی در استان اظهار داشت:  
باید تلاش کرد که چهره مناسبی از وضعیت فرهنگی و ورزشی استان در سطح کشور نشان دهیم به عنوان عضو فراکسیون ورزش در مجلس شورای اسلامی  پیگیر مسائل ورزشی استان خوزستان هستم. مسئولان نیز باید بحث ورزش استان را با جدیت بیشتری دنبال شود.
*نیروهای غیر بومی خط قرمز ماست*
همایون یوسفی در ادامه با اشاره به اینکه از خطوط قرمز همه نمایندگان خوزستان حضور نیروهای غیر بومی در استان است تصریح کرد:  همانطور که در بحث انتخاب استاندار که تلاش ها و پیگیریهای مجدانه برای حضور استاندار بومی به بار نشست در خصوص سایر مدیران نیز این اصل را رعایت کرده تا جایی که شرایط اقتضا کند، اجازه ورود مدیران غیر بومی به دلایل مختلف را نخواهیم داد.
  وی در خصوص انتصاب مدیر غیر بومی در یکی از کارخانه جات صنعتی استان عنوان داشت: متاسفانه با توجه به عدم صداقت دوستان در مرکز در انتصاب مدیر غیربومی به جای مدیر بومی ،بنده و همه مجموعه نمایندگان استان و استاندار محترم پیگیر مطالبه جدی و به حق مردم در این خصوص هستیم و تا طرح سوال و استیضاح وزیر مربوطه پای موضوع ایستاده اییم.
*سفر و حضور احمدی نژاد به خوزستان انتخاباتی نبود*
 دکتر همایون یوسفی در خصوص حضور دکتر احمدی نژاد در اربعین حسینی و سفر ایشان به خوزستان تصریح کرد:
به مناسبت ایام اربعین حسینی مسئولین قدیم وجدید وارد کشور شدند که این حضور ها بعضی بدون سر و صدا و بعضی دیگر رسانه ایی شد. به نظر نمی رسد حضور رئیس جمهور گذشته به مناسبت ایام اربعین به خوزستان جنبه انتخاباتی داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه فضای سیاسی کشور نیاز به یک تعادل دارد افزود:جناح های چپ و راست باید در یک نقطه به تعادل برسند و آن منافع ملی است که باید تلاش کرد این تعادل در کشور و استان بیش از گذشته شود و خوشبختانه این موضوع در بین نمایندگان استان و مجموعه استانداری مشاهده می شود
 *دست هایی در استان هستند که می خواهند همه چیز این استان را زمین بزنند*
همایون یوسفی در خصوص مشکلات تیم استقلال خوزستان اظهار داشت: به جد پیگیر مشکلات مالی استقلال خوزستان هستیم. باید بگویم دست هایی در استان هستند که می خواهند همه چیز این استان را زمین بزنند از جمله فوتبال استان.همان طور که اجازه نمی دهیم کارخانه جات و منابع ما را زمین بزنند نیز اجازه نخواهیم داد فوتبال ما را که یه نیاز امنیتی و اجتماعی برای مردم خوزستان است زمین بزنند.
همایون یوسفی با اشاره به عدم تعهد گروه ملی فولاد در قبال تیم استقلال خوزستان اظهار داشت: چرا گروه ملی فولاد در سال گذشته پرداختی هایشان به موقع بود ولی امسال به این شکل نیست؟
وی در پایان اظهار داشت: به عنوان نمایندگان خوزستان و موکلان مردم از پیگیری مطالبات به حق مردم خوزستان کوتاه نخواهیم آمد.




Copy Right 2013 Artmis.ORG