رسانه ی مردم محور از سرک کشیدن به حریم زندگی خصوصی افراد جامعه پرهیز می کند و فضای جامعه را به دور از التهاب و ایجاد تنش به سمت تحول خواهی پیش می برد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان،سید محمد موحد نماینده ادوار حوزه های انتخابیه کهگیلویه بزرگ،گچساران و بهبهان در گفتگو با راه روز نسبت به انتشار برخی اخبار و مسائل در رسانه های محلی کهگیلویه واکنش نشان دادند.
نماینده اسبق بهبهان و آغاجاری افزود: رسانه یکی از ارکان دموکراسی است و نقش ویژه ای در ایجاد آرامش روانی جامعه دارد.
این مقام سابق قضائی ادامه دادند:رسانه ی مردم محور ازسرک کشیدن به حریم زندگی خصوصی افراد جامعه پرهیز می کند و فضای جامعه را به دور از التهاب و ایجاد تنش به سمت تحول خواهی پیش می برد

متن گفتگو:
عملکرد رسانه های محلی چگونه ارزیابی می کنید و چه توصیه ای به رسانه های استانی دارید؟
رسانه یکی از ارکان دموکراسی است و نقش ویژه ای در ایجاد آرامش روانی جامعه دارد،به عنوان یک خدمتگذار به مردم از رسانه های عمومی و مجازی تقاضا دارم در ایجاد آرامش وامنیت روانی جامعه بیش از پیش همت ورزیده و وارد مسائل حاشیه ای نشوند.
رسانه ی مردم محور ازسرک کشیدن به حریم زندگی خصوصی افراد جامعه پرهیز می کند و فضای جامعه را به دور از التهاب و ایجاد تنش به سمت تحول خواهی پیش می برد،معتقدم عنوان کردن برخی مسائل با رسالت ماهوي رسانه ها در تعارض بوده و مي تواند سلامت فکري و اخلاقي آحاد جامعه را تهديد کند و الگوهاي نابهنجار رفتاري را در جامعه تثبيت کند.
حاج موحد در ادامه با اشاره به توصیه های رهبر معظم انقلاب به رسانه ها و مطبوعات گفت:رسانه هائیكه طريق سلامت بپيمايند در هر رشته و موضوعی که قلم بزنند و هر كارى كه بكنند، به نفع نظام مقدس جمهوری اسلامی حركت كردهاند. چرا؟ چون بر میزان آگاهى مردم مىافزايند و هرگز برپایه عناد و بدجنسی حرکت نمی کنند.
خلاصه ی توصیه و خواست من از شما به عنوان یک رسانه انجام سه مورد وظيفه نقد و نظارت، وظيفه اطّلاع رسانى صادقانه و شفّاف، وظيفه طرح و تبادل آراء و افكار در جامعه است.
تحلیل: احتمالا منظور سید محمد موحد از جمله"رسانه ی مردم محور از سرک کشیدن به حریم زندگی خصوصی افراد جامعه پرهیز می کند" تقبیح انتشار عکس های فرزندان عدل هاشمی پور نماینده فعلی مجلس در سایت های استانی است